Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alapszabály, hogy osztálytárssal nem járunk?
Tapasztalatból mondom, hogy csak rajtad áll !
Én jártam az egyik osztálytársammal és ameddig együtt voltunk állati volt, hogy mindennap láttuk egymást. Szüneteken nyaltunk, órán volt mikor mellettem ült, akkor tapizott, s jó érzés volt, hogy mindig a közelemben van. Ez volt a kiváló része
Aztán amikor szakitottunk akkor elszabadult a pokol. Egész nap szivattuk egymást, órákon is, szüneteken is, az osztályfőnökünk megtudta aztán az egész sztorit és az is eléggé kinos volt, mert nagyon szerette beledugni az orrát mindenbe. Plusz, hogy a legtöbb ilyen tini kapcsolatok csak futó kalandok, a mi esetünkben igenis komoly dolog volt és amikor szakitottunk akkor mindketten szenvedtünk eleget
Ezért is szivattuk egymást annyit, egyfajta 2 értelmű jelzés volt, hogy " annyira sajnálom, a fenébe is, béküljünk ki már egyszer " , de aztán a büszkeség sem fogja hagyni egyikőtöket sem s kül is nem lehetsz ennyire határozatlan, mert az osztályban is rossz szemmel fognak nézni
Csak akkor menj bele ilyesmibe, ha tényleg akarod, a fiúk még jobban birják, de a lányoknál nagyon megszenvedheti az iskolai teljesitőképesség, mivel sz.arul fog esni, hogy pont a volt pasid utál és szivat a legjobban
én nekem volt egy két kapcsolatom osztályon belül és én azér nem szeretem mert hogyha oan osztálytársaid vannak (márpedig garantálom h oanok) hogyha valami történik veletek pl öszekaptok egy kicsit akkor az egész osztály belefog fojni mindenki tudni fogja hogy éppen mivan veletek. szóval oan mintha kiálnál az utcára és mindig elordibálod hogy éppen mit csináltál a barátnődel:)
szerintem jobb a nyugis kapcsolat és az osztály nem nagyon teszi ezt lehetővé:D szerintem
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó és egyben második válaszoló: Ezekszerint mostmár nem vagytok jóban vagy nálatok, hogy végződött a szakítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!