Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szeret/kedvel téged mért fordul ellened?
Mert túl akar lépni rajtad, mert rossz neki, hogy egyoldalú a dolog. Legalábbis ez a leggyakoribb ok.
23/F
Mert krumpli! :D
Bővebb infót is megadhatnál a problémáról..
Szeretet és gyűlölet közt nincs éles határ.
Avagy csak azt tudjuk gyűlölni, akit egykor szerettünk.
Na jó, ez nem teljesen igaz, mert vannak emberek, akiket a kezdetektől fogva utálok és kiráz tőlük a hideg, ha csak a közelembe merészkednek, de van benne igazság. :D
Nem tudom, de egyszer egy mocskos k..rva belémszeretett és pár hónapot rááldozva összebarátkozott az egyik legjobb barátommal, majd rámharagította. Ezt később beismerte. Azóta is van, hogy régi ismerőssel találkozok, akikről kiderül, hogy nekik is "csúnyákat" mondott rólam, s emiatt kerültek kissé.
A csaj amúgy intelligens, nagyon manipulatív és birom is, de legfeljebb mint barátot. De hogy képes ilyesmiket tenni ellenem, azt nem gondoltam volna.
Na, de ez pár éve volt, azóta minden régi ismerőssel beszéltem már, ráébresztettem őket arra, hogy a csaj össze-vissza hazudott nekik, úgyhogy minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!