Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 leszek és még nem volt egy kacsolatom se, még nem is csókolóztam, nem voltam szerelmes sem. Lehetséges hogy ez amiatt van hogy nincs mellem, de kb. szó szerint, ha nem ezért, akkor miért van?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 18:33
11/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz...15 még nem gáz és egyébként meg azt hallottam, h az okos pasik a kicsi cicire buknak...ez vígasztal6, bár sztem nincs összeföggés, de komolyan van sok oan akinek ez kell. Legalább nemlesz soha lógós a cicid;)szülsz majd pár...reméjük nem most:D de szülsz 1 v pár gyereket és akk meg szép formás cickóid lesznek , nempedig lógós, mint a bögyösebb csjoknak...én ezeket csk hallottam, nemtudom:D16vok én és nekem van cicim (közepes...de ez nemlényeg:):)de hidd el, nemazér van h nincs pasid, mer icipici a cicid.Ha gondolod felvehecc msnre, mer én tok mesélni jó dolgokat, h mit tegyél ha bejön 1 pasi és szeretnéd, mer hallottam is, mer ismieim naon tudnak ieneket, meg én is tok azét egyetsmást:) de komcsi:)imádok szerelmi ötliket adni:Désha elmondod h h viselkecc a fiúkákkal akk tok mondani 1-2 dolgot h h kéne;)sziamia
12/17 anonim válasza:
jah de hülye vok:D itt az msn:D:peppa@citromail.hu
13/17 anonim válasza:
én is 15 éves vagyok és van mellem, már több pasival is lefeküdtem (természetesen védekeztünk), szoptam, és ha kell a legjobb barátnőmet is kielégítem....szóval nem kel bolondítani a csajt...igeins kezdjen el csávózni.
14/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó neked,tudod én 13éves vok és C95 melltartót hordok.Tudod hogy zavar futásnál és mennyit buzerálnak érte?Huh,kis gyíkok,egy pár év múlva mit meg nem adnának majd "értük" XD.Szerintem nem gáz hogy még nem jártál senkivel,elhiszem,hogy nagyon idegesítő lehet,velem is ez van:))Nyugi meg mindennek eljön az ideje.
15/17 anonim válasza:
nincs melled az nagyon cikisxD remélem asegged legalább jó -.-'xD
16/17 anonim válasza:
Fel a fejel mint harminc éves fejel mondom az élet csak ezutén kezdödik neked csak legyél türelmes,keres barátokat,bulizz a többi meg malyd jön magától.
17/17 anonim válasza:
jó oké..kezdjen el pasizni, ha akar és vágyik rá. de ne azér, mer mások szerint ciki. ha még nem vágyik rá, akk meg szarjon le mindenkit.az elsőt akivel úgy vagy, meg jól válaszd meg;))és főleg ne azért csinéld, mer ő akarja, hanem mer te.legyél kicsit önző ienbe;) kivéve, ha szereted komoylan.A pasiszerzésnél meg légy önmagad...sokan mongyák, h a fiúk szeretik a kirtelen témaváltást meg h ne legyél túl okos meg így úgy érintsd meg meg ienek...sztem ezek hülyeségek...a pasi akit választasz a te mozdulataidat, te egyéniségedet szeresse. sztem ezzel nemtudsz mit csinálni, h még nem jött senki. aki nemakar tőled semmit, az hülye és nefoglalkozz vele:)) állj így hozzá és ne zavarjon.És ha mások előtt felválllalod és úgycsinálsz mintha nemzavarna, h nincs pasid, akk tisztelni fognak és nem szőánakozni.ne sürgess semmit!!de azér legyél résen és mindenre vevő;)jah és csakazér ne gyere össze senkivel, h legyen vkid..pölö nemkell bevállalnod egy baromi ronda gyereket.legyél büszke magadra...szeresd magad és ezt észreveszik a fiúk is és felfigyelnek rád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!