Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bepisilt a barátnőm. Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
1.5 éve vagyunk együtt, 3 hónapja költöztünk össze. Félénkebb, szende lány, nehéz gyerekorra volt, jelenleg egyetemista.
Ma reggel 6-kor éreztem, hogy álmában bepisil... felkelltettem, hogy Édes történt egy kis baleset Veled.
Nagyon kiakadt, nagyon szégyeli magát, mondta, hogy évente 1-2x előszokott nála fordulni. Na mindegy nem haragudtam rá, segítettem takarítani. Elmentünk zuhanyozni.
Mit mondjak neki hogy megnyugodjon? Nálatok volt már ilyen?
Köszönöm előre is.
25/F, 21/L
2015. febr. 21. 07:55
11/13 anonim válasza:
Velem akk volt ilyen, amikor ittam, és úgy elnyomott a sör, h bepisiltem de vagy négy litert.
Arra ébredtem h egy hatalmas tócsa van alattam.
12/13 anonim válasza:
Mond el neki hogy tényleg nem zavar. És hogy szereted. Ha van valami problémád akkor mellé rakva megnyugodhat. Egyenlítés mondhatni. Sok hatalmas ölelés puszival és figyelemelterelés pár napig. Csak biztonságban legyen a fejében is. Urológiára majd magától menjen. Szerintem.
13/13 anonim válasza:
Hàt nem tudom.Szerintem nem kell olyan Nagy ügyet csinàlni belöle.én pl volt hogy így jàrtam,nagyon kellett pisilnem éjszaka de olyan àlmos voltam hogy nem volt eröm felkelni es AZT àlmodtam hogy wcén vagyok olyan valósàgosnak tünt h bepisiltem.elöfordul az ilyen :) Jó ha ez gyakran elöfordulna akkor Ott valami baj lenne mondjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!