Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiszeretni valakiből?
Figyelt kérdés
2015. febr. 20. 14:34
1/15 anonim válasza:
miért akarsz kiszeretni? jöhet üzi :)
3/15 anonim válasza:
Ha megcsal, átver, és a viselkedésével rászolgál, mindjárt egyszerűbb ...!
Ezek nélkül, viszont elég nehéz! :/
22/L
4/15 anonim válasza:
Ja ahogy 3-mas első sorában írja úgy könnyebb.
Szóval miért kell kiszeretni belőle?
Van valakije? Vagy megmondta, hogy nem lehet szó semmiről?
5/15 anonim válasza:
Ne keressétek egymást, ne beszéljetek, ne találkozzatok. A cuccokat, amik rá emlékeztetnek, rakd el. Kösd le a gondolataidat, hogy ne rajta járjon az eszed. És kezdj el ismerkedni. Innentől kezdve már csak idő kérdése. A józan belátás is sokat segíthet (hogy miért nem lehetettek együtt - elég akár az is, hogy ő nem szeret vagy bármi).
6/15 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk együtt. Ő mondta, hogy kiszeretett belőlem de én azóta a nap óta mióta először találkoztunk egyre jobban beleszeretem.Eddig nagyon úgy néz ki, hogy elfogom veszíteni végleg és nem tudom, hogyan kéne kiszeretnem belőle vagy túl lépni. Az első komoly kapcsolatom ami ennyi ideig tartott és az életemben ő az egyetlen biztos számító pont. Családomra nem igazán számíthatok, barátaim nincsenek csak ő van.
2015. febr. 20. 14:50
7/15 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy a szíve nem szeret de az eszével ragaszkodik hozzám, és most Ő eldönti, hogy mi legyen.
2015. febr. 20. 14:51
8/15 anonim válasza:
És nem lehet helyrehozni megváltoztatni, jobbá tenni, visszahozni ami elmúlt?
Persze ha nem akkor el kell távolodnod tőle.
9/15 A kérdező kommentje:
Én igyekszem... Próbálom lenyűgözni nőies türkökkel meglepetésekkel, szeretkezéssel, új dolgok kipróbálásával.
2015. febr. 20. 14:59
10/15 anonim válasza:
És mióta megy a vergődés a próbálkozás, hogy hátha megjavul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!