Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy az első percben eldöntjük valakiről, hogy tetszik-e nekünk és hogy lehetne-e belőle több? Vagy valaki csak idővel jön rá, hogy tetszik neki az illető? Mi a véleményetek?
Én pedig csak arról tudok beszámolni, hogy az első percben eldőlt. Túl sok kapcsolatom nem volt, de mindegyiknél éreztem az első pillantéskor, hogy közöm van ahhoz az emberhez.
A mostani páromat 4 éve láttam meg, megégetett, mint a tűz. Akkor mással éltem még. Egy évre rá beszéltünk először, két évre rá láttam újra, akkor jöttünk össze.
Úgy hiszem, hogy nagyon sok hölgy a pillanatnyi kémia alapján dönt, ha nincs meg, előfordulhat, hogy egy percen belül odébb áll, tévesen abban a hiszemben, hogy jól döntött. Volt egy-két hasonló randim.
A válasz a kérdésedre: igaznak mondható, aki ez a bizonyos kémia alapján dönt, vagy első benyomás alapján. Ez is számít, de helytelen hozzáállás, ha esélyt sem adunk egymás megismerésére, pedig simán lehet szimpatikus is.
Általában ha meglátok valakit nálam hamar eldől, hogy tetszik e vagy sem, és ez által eldől, hogy megismerném e.
Aztán kiderül, hogy belsőre is annyira tetszik e mint külsőre.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!