Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megint szerelmes vagyok belé? Mit tegyek?
Az a helyzet, hogy egyszer szerelmes lettem a barátnömbe. Elég sokáig az voltam belé, így el is mondtam neki. Ennek már több mint 1éve.Azota is nagyon jo a barátságunk.Nagyon sokat írjuk egymásnak, hogy szeretjük egymást meg, hogy hiányzunk egymásnak. Amikor találkozunk sokat ölelgetem és puszilgattom nincs elenére nem zavarja ez sőt valamikor ő puszil meg meg bùjik oda hozzam, és ha másokal van féltékeny v agyok és haragszok rá. De mindig elmondja, hogy szeret és, hogy én vagyok neki a legfontosabb. elmondani nem akarom neki mert csak elveszteném amit nem akarok! De nagyon meg értő és amikor elöször ez történt közelebb kerültünk egymáshoz!
Emit még tudni kell, hogy én biszex vagyok ő meg hetero. Mindketten 16 évesek vagyunk, és ha még nem derült volna ki lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!