Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szakitott velem a barátom és a sirástol levegőt is alig kapok mit csináljak? Nem birom nagyon hiányzik mi leesz velem? :' (
Facebookon szakítani igazán férfias dolog.
Én az ilyet nem is sajnálnám, ha annyit se jelentett neki a kapcsolat,hogy személyesen beszéljetek meg.
Elég gyáva és gyökér húzás volt ez tőle. Ilyen miatt kár sírni.
Bunkóság, amit csinált és tudom, hogy nehéz, de tovább kell lépned. Persze tudom, hogy az nem megy egyik napról a másikra. Ahogy már előttem is írták, szerintem a legjobb, amit ma tehetsz, hogy:
1. kisírod magad, amíg egy kicsit jobban nem leszel
2. veszel egy forró fürdőt (engem mindig el tud lazítani, akármilyen nagy baj is van)
3. lefekszel aludni, és kipihened magad
Ettől nem fog rögtön elmúlni, de talán kicsit jobban fogod érezni magad. Nekem már bevált néhányszor :) Kitartás! <3
... és nem írsz neki. Akkor sem, ha fáj, ha nehéz, ha elkezdted akkor kitörlöd.
Kisírod, meggyászolod és valamikor lesz jobb.
Egy forrófürdő estére meg egy nyugatot, szanax ha nem bírsz aludni. Rendbe fogsz jönni! Ez ami most benned van csupán pillanatnyi érzés. Gondolj arra, hogy amikor elestél a bicajról az ugye rossz volt, meg fájt, de ELMÚLT és megtanultál bicajozni. Fogd fel ezt is így, hogy ebből is majd tanulni fogsz. :) Ami fontos, most ne keress hibákat se magadba, se az exedbe, mert úgy folyton rá fogsz gondolni. Egy hónap és sokkal jobban leszel. :)
27/F
Detto ugyan ezt csinálták velem is.
Írj üzit, és segítek. :)
Nekem ki adhatod a bánatod, mert tudom milyen érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!