Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha barátotok van szoktatok beszélgetni, ismerkedni neten más fiúkkal?
Ha igen a barátotokat zavarja-e, illetve tudnak róla?
Ha nem miért nem?
A kérdés fordítva is igaz, a fiúkra nézve.
A korotokat és a nemetek is írjatok le ha kérhetem :)
A normális válaszokat előre is köszönöm. :)
Szoktam beszélgetni persze. Beszélgetni szabad.
Ismerkedni is, de nem "olyan" szándékkal. El szoktam mondani, hogy van barátom. Sok érdekes emberrt ismertem már meg itt. Némelyikkel szorosabb kapcsolat alakult ki. Napi szinten beszélgetünk.
A barátom van, amiről tud, van amiről nem. Ha kérdez elmondom, hanem, akkor nem.
Általában zavarja a dolog, mert 1-2 beszélgetés lelkileg néha túl intim.
Ő is azzal beszélget, akivel akar.
26N
Nem szoktam, ha egy férfi rámír, ismerkedni akar, egyszerūen nem válaszolok. Van párom, nincs szükségem más férfiak társaságára.
21/N
12es...én is pont ezt várnám el, de nem mindig sikerül neki.
Az utóbbi időben már csak 1-2 fiúval beszelget, de az se igazan tetszik.
Nektek tetszene ha a volt szerelmével (nem voltak együtt) beszélgetne a barátnőtök/barátotok?
Én szingliként se nagyon ismerkedtem neten, legalábbis olyan szituációban nem, mikor valami elkeseredett társkereső rámír a facebookon ismeretlenül, és próbál befűzni.
Fórumokon beszélgetni szoktam, de ez egy anonim szituáció, nem zavarja a barátomat.
A meglévő fiú barátaimról pedig nem mondtam le, beszélgetek velük, ha úgyvan :) Bár szerencsére nagyrészt közös barátok, így ebből sincs gond.
Fordított esetben meg, hát voltam már attól ideges, hogy buta kislányok irogattak a barátomnak facebookon, és fejezték ki tetszésüket, viszont az online térben anonim módon egyáltalán nem érdekel.
20/L
Nekem szoktak itt írni, ha válaszolok is,megírom egyből,hogy van barátom.
A fiúk 99%-a már utána nem is ìr, de volt már rá példa, hogy valakivel ezután is tudtam nehány értelmes szót váltani, de napi szinten egy fiúval sem beszélgetek, csak a párommal.
Az itten beszélgetések 1-2 üzenet után úgyis megszakadnak.
beszélgetni szoktam, de ismerkedni nem. tehát ha valaki (akár idegen is) ír, akkor nem hajtom el a fenébe, eltársalgok vele a jó időről, meg hasonlók (itt éppen a kérdéses témákról akár), de ha felmerül a közelebbi ismerkedés gondolata, akkor szólok, hogy van párom, és velem nem sokra megy a dologgal.
a párom tud róla, mármint úgy általánosságban, nem számolok be minden egyes új emberről, aki pl itt rám írt, nagyjából 2 levélváltás után el is hal a dolog, akkor meg minek. nem csalom meg, ezért nem is tartom lényegesnek a dolgot. ő is beszélgethetne akár lányokkal, ilyen szinten. ha exeivel, volt szerelmeivel társalogna, az zavarna, de ilyet én sem teszek. ha idegen emberekkel beszélget, teljesen érdektelen dolgokról (pl munkáról női munkatársakkal), az nem zavar. és ezt ugyanígy én is elvárom.
csak mert van barátom, nem fogom hirtelen az összes ismerősöm megtagadni. egyetemen mondjuk gyakorlatokon nagyon sokszor kell párban megoldani egy projektet, ha éppen egy fiúval kerülnék egy párba, akkor ne szóljak hozzá, csak mert van párom? ugyan már. gyerekesnek tartom az ilyen hozzáállást, és sértene is, hogy ennyire nem bízik bennem.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!