Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen ember lehet skizofrén?
Van egy srác akivel együtt dolgozunk.Együtt voltunk egy pár hónapig, de igazából nem ugy alakult amire én gondoltam, és vége lett.
Jó ez igy nem teljesen igaz,mert volt h találkozgattunk.
Közbe neki is lett barátnője, de az a gáz hogy ugyan ugy akart talizni,stb. Az elmúlt egy két hónap nagyon rossz volt, folyamatosan piszkált, néha ugy beszél velem mint a kutyával, ha nem úgy mosolygok ,beszélek vele ahogy kell.Illetve szerintem azt várja hogy mikor hivom el, és mivel én nem foglalkozok vele folyamatosan cseszeget.
Hétvégén már nagyon nem birtam, belémkötött, még az irodába is be kellet menjek,mert egy semmiség miatt odament a főnökhöz, de azok csak hallgattak semmit nem mondtak, csak h kerüljük egymást.Na innentől én még köszönni sem köszöntem neki, kerültem ahogy tudtam.
Erre tegnap mintha semmi nem történt volna,köszön, elvágtam a kezem,jön oda h bekösse, kérdi h utálom még? meg ilyenek? egyik pillanatban mint egy nem normális, másikban meg eljátsza kedves embert.
De tökmindegy mert jövöhét után új munkahelyem lesz már felmondtam.
Nem tudom tovább elviselni ahogy megaláz, ahogy beszél,és nem tudok mit tenni ,mert feljebb van mint én.
És ez nem az első hogy ilyen .
Meg néha ilyen hülye arc mimikái vannak :D
Persze az lesz , nem foglalkozok vele, a jövőhetet meg már valahogy kibirom .
Lehet nem skizofrén akkor lehet csak szimplán tényleg teszi az agyát,és mivel közünk volt egymáshoz, ezért ha valami nem úgy van ahogy ő akarja akkor velem 3szor olyan bunkó...Passz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!