Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a helyemben? Vagy mit tennétek?
Már 5 éve nincsenek együtt és 4 évig jártak. Mi egy éve vagyunk együtt.Már nem szereti az exét ha minden igaz,de még mindig megvannak a képeik,még mindig kérdezi egy közös ismerősüket hogy mi van az exével. Alapesetben nem érdekel hogy mit vett nekem valaki,de annak a lánynak ezüst nyakláncot meg hasonló ajándékokat vett,nekem meg max egy szelet csokit.
Egyszer szakíttotunk és ő át sem jött hogy kibéküljünk,az exe után bezzeg futott mikor ők szakítottak,és kiderült hogy őt jobban szerette mint engem most.Így most ''ló'' helyett ''szamárnak'' érzem magam.
más helyében lenni paradoxon. nyilván mindenki ugyan azt tenné, mint te - a te helyedben.
megkérdeznénk itt ugyanezt, ugyanígy
Elsővel értek egyet.
Nem muszájból szakítanék, hanem mert nem érezném így jól magam. Tudnám, hogy csak pótlék vagyok. Te is az vagy neki, valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!