Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a helyemben? Vagy mit tennétek?

Figyelt kérdés

Már 5 éve nincsenek együtt és 4 évig jártak. Mi egy éve vagyunk együtt.Már nem szereti az exét ha minden igaz,de még mindig megvannak a képeik,még mindig kérdezi egy közös ismerősüket hogy mi van az exével. Alapesetben nem érdekel hogy mit vett nekem valaki,de annak a lánynak ezüst nyakláncot meg hasonló ajándékokat vett,nekem meg max egy szelet csokit.

Egyszer szakíttotunk és ő át sem jött hogy kibéküljünk,az exe után bezzeg futott mikor ők szakítottak,és kiderült hogy őt jobban szerette mint engem most.Így most ''ló'' helyett ''szamárnak'' érzem magam.

2015. febr. 19. 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ja, szakítanék. Nem azért mert muszáj, hanem mert nem érezném jól magam egy ilyen kapcsolatban.
2015. febr. 19. 09:14
 2/5 anonim ***** válasza:

más helyében lenni paradoxon. nyilván mindenki ugyan azt tenné, mint te - a te helyedben.

megkérdeznénk itt ugyanezt, ugyanígy

2015. febr. 19. 09:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyértelmű csak pótlék vagy neki, akivel megpróbálja feledtetni az exét, de láthatólag nem nagyon megy. Ha nem akarod h továbbra is kihasználjon szakíts, szeretni úgysem fog soha annyira, mint ahogy az exét szerette..
2015. febr. 19. 09:19
 4/5 anonim válasza:
Egyértelműen.. Senki sem akarja magát másodiknak, vagy tartaléknak érezni. Szerintem te is jobban éreznéd magad mással, a leírtak alapján, úgyhogy szerintem vágj bele.
2015. febr. 19. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Elsővel értek egyet.

Nem muszájból szakítanék, hanem mert nem érezném így jól magam. Tudnám, hogy csak pótlék vagyok. Te is az vagy neki, valószínűleg.

2015. febr. 19. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!