Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog az ha a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az ha a barátnőm teljesen "passzív" a szexben? Lefekszik mint egy darab fa, közben persze csókolózunk, és simogatjuk egymást, de ezzel kész.

Figyelt kérdés

Az első pár szexet még élveztem, de most már képtelen vagyok rendesen felizgulni, nem vagyok elég merev a behatoláshoz, az utolsó pár szex nem sikerült, csak őt tudtam a csikló simogatásával és közben csókolózással eljuttatni az orgazmusig. Az orális szexet teljesen elutasítja, és csak sötétben tud szeretkezni mert szégyenlős, és kizárólag abban a pózban hogy ő van alul. Teljesen elkeseredtem, lelkileg padlón vagyok, mert egyébként szeretjük egymást és ezen kívül minden tökéletes a kapcsolatunkban.

Azonkívül nem tudom eldönteni hogy most én vagyok a hibás mert lehet hogy merevedési gondjaim vannak, vagy a barátnőm tehet róla mert nem tud felizgatni rendesen.

Hogyan tudnám rávenni hogy kis fény mellett szeretkezzünk, azt hiszem ha látnám jobban felizgulnék.

2010. febr. 12. 11:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
k.b. másfél hónapja járunk és 1 hónapja szexelünk eddig 3-szor jó volt nekem igaz akkor meg ő nem tudott elmenni, utána k.b. 3-szor nekem nem jött össze, viszont kézzel kielégítettem. Ja és 34 és 35 évesek vagyunk.
2010. febr. 12. 17:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, amit írtál. Azt hittem fiatalabbak vagytok, de legalábbis a barátnőd.

Olvastam egyszer, h a nők 90%-a 35 éves koráig nem is él át orgazmust.

Én is nő vagyok, 26. Az első komoly kapcsolatom majdnem 6 évig tartott (16-22), de orgazmusom egyetlen egyszer sem volt. A következő, 3,5 éves kapcsolatomban sikerült először átélnem, azt is csak úgy, ha én voltam alul. A legutóbbi kapcsolatomban (7 hónap) már ez az egész megváltozott.. bár orálisan nekem nem megy, de azért jól esik.

Sokáig azonban -még régen- azt hiszem én is csak feküdtem, "mint egy darab fa".

Ennek azt hiszem az volt az oka, h nem voltam biztos magamban, abban, h amit csinálnom "kellene" azt jól tudnám csinálni. És én sem szerettem fényben szeretkezni, mert nem tartottam magamat tökéletesnek, zavart, ha a partnerem látja az arcomat. Ez mára elmúlt, a villanyt legtöbbször én oltom fel, de rengetegszer szeretkezünk reggel, vagy napközben is.

Szerintem csak gátlásos..légy türelmes, segíts neki, menni fog. Esetleg próbáljátok, h ő van alul, de hason fekszik.. akkor nem lát téged, te se őt. Ez anno nekünk segített.

Sikert és kitartást, pláne, ha szereted.

2010. febr. 12. 23:12
 13/14 A kérdező kommentje:

Tegnap este kicsit változtak a dolgok jó irányba, beleegyezett hogy menjen a tv, egy zenecsatornára kapcsoltam halkan.(Nekem ez a fény elég volt hogy csodálhassam a testét) Másfél-két órán át szeretkeztünk és négy orgazmusa volt :) Az első kettőt a csiklója kézzel izgatásával értem el közben persze csókolózás mert azt mondja istenien tudom csinálni :) a harmadiknál azt hiszem megtaláltam azt a bizonyos G pontot :) A negyediknél már elég merev voltam hogy betegyem és végül majdnem sikerült egyszerre elmennünk.

Az orális izgatást mondjuk még mindig elutasítja de már nem érdekell.

Az önbizalmam visszatért, most nagyon boldogok vagyunk mindketten.

2010. febr. 13. 11:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Kerdezo, neked ez a lany hányadik nő az eletedben?
2016. dec. 17. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!