Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik olyan nő aki nem hazudozik folyton es nem csalja meg uton utfelen a parjat?

Figyelt kérdés
Meg lehet bizni a parunkban maximalisan szerintetek?
2015. febr. 18. 18:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem kell megbízni bennük, csak élvezni velük az életet.

Ennyi.

2015. febr. 18. 18:35
 12/17 A kérdező kommentje:
ma 18:35 At verni oket? vagyis tetettni,hogy kapcsolatot akarok,es csak szexre menjek? igy erted?
2015. febr. 18. 18:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Szia*
2015. febr. 18. 18:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Létezik. De most hiába írom ezt le, úgysem hiszed el, mert csak rossz tapasztalatod van. Én még nem hazudtam senkinek, és nem is csaltam meg senkit. Biztosra nem állíthatom, hogy ez életem végéig így is marad, de nem tervezek ilyen dolgokat művelni, mivel én magam is elítélem, és elvárom, hogy velem se tegyék. Egyébként én alapvetően bizalmas vagyok, és rossz tapasztalatom sincs, még nem voltam megcsalva. Illetve ha voltam, akkor nagyon ügyesen tették, mert nem jöttem rá, és még csak nem is gyanakodtam.
2015. febr. 18. 19:16
 15/17 A kérdező kommentje:
ma 19:16 Koszonom a valaszodat :)
2015. febr. 18. 19:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Jézusom, milyen groteszk gondolkodásúak vannak itt. Nőként ijesztő ilyeneket olvasni. Ha csalódtok azt a fájdalmat nem kell az egész női nemre ráhúzni. 2 éve vagyok együtt a párommal, soha sem csaltam meg, eszembe sem jutott ilyesmi, soha nem verném át. Szóval, létezik. Én! 25/N
2015. febr. 18. 19:58
 17/17 A kérdező kommentje:
ma 19:58 Nem groteszk.De tiszteet a kivetelnek...Ami 2000 bol max csak 1 !
2015. febr. 18. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!