Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú kocsikra és ruhára buknak a csajok? Milyen márkás cuccba öltözzek fel, hogy sikerem legyen?
Volt egy lovam, megtanitottam neki megszamolni a het napjait, de attol meg lo maradt..
Remelem erted a celzast. A siker, penz csak mellekes, a hatarozottsag, ferfias kisugarzas a donto es igazan fontos, ha ez hianyzik akkor lehet a segged alatt egy x6-os meg jarhatsz hilfigerben, gantben, akkor is szarni fognak rad a nok. Kell egy alap ahhoz hogy ezeket ertekelni tudjak. Persze vannak olyan potyaleso, millios igenyekkel rendelkezo forintos nok, akik 25ben-30ban mar az anyagi biztonsagot keresik es osszejonnek egy mikrofarku kopaszodo dagadt 40essel a penze miatt, de csak ido kerdese hogy felredugjanak, mivel hianyoljak a hatarozottsagot es a minosegi szexet
Öcsém, ha hiszed, ha nem, pont tegnap hallgattam végig egy ilyen beszélgetést, h:
A pasim tudod mivel jött értem ?
BMW 328 kabrióval...KABRIÓVAL
Anyjáéknak is csupa BMW-je van...
Na itt próbáltam lezárni a hallgatolódzást, mertmár sok volt.
25/F
Szerintem az önbizalmadat kellene először kicsit építgetni, mert nagyon nem lehet rendbe, ha egy ilyen kérédst feltettél.
Rólad keveset tudtunk meg a kérdésed alapján! Te magad milyen típus vagy? Értem ezalatt a külsőt-belsőt! Mert ha teljesen rendben vagy, akkor ne akarj már pávagyerekké változni, mert most az a "divat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!