Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm névnapjára: kondibérlet, csontkovács kezelés vagy nőgyógyászati vizsgálat?
Figyelt kérdés
Ti melyiket vennétek ezek közül, vagy melyiknek örülnétek jobban?2015. febr. 17. 21:34
11/18 A kérdező kommentje:
10:
Miért mondjátok ezt? Mint írtam 25 éves a Barátnőm, én sem vagyok sokkal kevesebb; szóval elmúltunk már 16.
2015. febr. 17. 21:46
12/18 opened paradise válasza:
Mert ezek nem feltétlenül olyan dolgok,amik ajándékként jól sülnének el.
Persze te ismered őt,nem mi!
13/18 anonim válasza:
Én sem voltam még soha csontkovácsnál. :) Szerintem annak is örülnék a legjobban. A nődokit semmiképpen nem javaslom, a kondibérlet meg hááát... nem tudom. Nem vagyok nagy sportőrült, de ha a lány elég kitartó, akkor miért ne?
14/18 anonim válasza:
én örülnék csontkovácsnak is meg kondibérletnek is. nem akadnék ki egyiken se. a barátom mondta hogy szerinte jó vagyok neki így, meg vékony vagyok, de én erősebb akarok lenni. szóval így nem is sértődnék meg. de ha célzásként kapnék az annyira nem esne jól.
15/18 anonim válasza:
Biztos vezérel a jószándék, de nőgyógyászati vizsgálatot ajándékozni csak szerintem baromi morbid?
Inkább a másik kettő közül válassz.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Sajnos a nőgyógyászhoz és a csontkovácshoz nem volt lehetőség, hogy utalványt vegyek, azaz előre kifizessek egy alkalmat és Ő elmenjen egy megbeszélt időpontban. Így maradt a konditerem bérlet, örült neki.
2015. febr. 22. 22:21
18/18 anonim válasza:
Ha mar nem vagy 16... akkor ezt tudnod kellett volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!