Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek ilyen lányok?
Én is hasonlókat keresnék,de sehol nem találok sajnos...
Ja és az előttem szólóknak,nem nem jön meg az eszük a lányoknak/nőknek 20 felett sem sajnos,az inkább már szerintem 30 felett lesz talán...
Én lassan 24 leszek,de soha nem találkoztam még kivétellel nőből,akiknek benőtt volna a feje lágya,és komoly gondolkodásúak,olvasnak,érdeklik őket a világ dolgai.
Szóval érdekes a helyzet.
23/F
Az elején imádtam bulizni, minden hétvégén leittuk magunkat,pasiztunk, táncoltunk,szórakoztunk. Majd jött egy olyan baráti társaság akik inkább beülnek valahova és csak beszélgetünk megiszunk egy pohár vmit. Ettől én nem érzem magam rosszul,nem tartom magam rossz embernek és igen elszívok egy szál cigit is néha...
Régen és most is ugyanúgy érdekel a körülöttem zajló világ,szeretem a romantikát.Attól hogy néha megiszok valamit még ugyan olyan értékes és normális ember maradtam.
Szóval azért mert te kinőttél már a bulikból még régen te is szerethetted...És lehet h pont egy bulizós lányt fogsz találni,aki akár miattad hagyja abba a féktelen bulikat ;)
Hát, én csak 16 vagyok, de nem érzek késztetést a bulizásra, ivásra. Ugyan nem vetem meg azokat sem, akiket ebben találnak élvezetet, de az igazán jó barátaim általánosságban inkább hasonlítanak rám, az értékrendjük inkább az enyémmel egyezik meg. Nekem jó ez így. Ez nem azt jelenti nyilván hogy nem élek társasági életet, nem vagyok én antiszociális, csupán azt akartam kifejezni ezzel, hogy az én baráti társaságom gyakrabban fordul meg egy múzeumban vagy színházban, mintsem egy buliban, diszkóban.
L
Engem érdekelnek a világ dolgai, vevő vagyok a romantikára, szeretek olvasni.
Mégis imádok kikapcsolódni, kiereszteni a gőzt.
Igaz, a diszkókat nem szeretem, de kocsmázgatni, vagy házibuliba menni nagyon is.
Miért zárná ki egymást a kettő?
Miért zárják ki egymást ezek a dolgok?
Nem jelenti azt, hogy valaki eljár bulizni, attól még műveletlen, piás.
Sok lány van, aki kedves, intelligens, olvas, és mellette még bulizik is, de nem feltétlenül issza le magát minden hétvégén. Vagy bármikor.
Csak mert valaki fiatalon megiszik 1-2 sört, vagy valamit, és néha elmegy bulizni, attól még lehet intelligens, romantikus csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!