Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MIÉRT "IMÁD" ha egyszer úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIÉRT "IMÁD" ha egyszer úgy is sz@r minden?

Figyelt kérdés

Tegnap szakítottam vele mert a sok veszekedésünk közül elfajult ezuttal odáig hogy fellökött és berepedt a fejem. Amúgy mindennap az ablakom alatt állt, várt, hívott, állandóan keresett, ajándékok..mióta szakítottunk ezerrel térdel a bocsánatomért, de miééért??? Szó szerint minden sz@r volt a kapcsolatunkban (ő megcsalt, hazugság, bizalmatlanságok mindkét részről stb.)

Szeretem, de ennek muszáj volt véget vetni mindkettönk érdekében. Ő még most is traktál szerenáddal, minden elképzelhető udvarlási móddal, pedig nagyon csúnyán üzöm el őt folyamatosan magamtól. Hogy tud még ilyen elvakultan viselkedni mindezek után??? Nem tudom mire vélni. Ő volt az aki megcsalt é hazudozott összevissza. És nem teper, hanem ugyanúgy viselkedik mint amíg együtt voltunk, mintha tök természetes lenne. Van ötlet?? nagyon kétségbe vagyok esve mivan benne???

23 (L)

2010. febr. 12. 00:51
 1/5 anonim ***** válasza:

szijja!!

pont ezt csinálja velem egy 22 éves srác csak épp 5 hónapja már!! itt a kérdésem nézd meg:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2010. febr. 12. 01:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fél hogy egyedűl marad és ragaszkodik az utolsó emberhez aki elviselte a hülyeségeit.
2010. febr. 12. 01:01
 3/5 anonim válasza:
Hát ez nagyon nehéz részvétem miatta. Szerintem sajnos ez már az a pont hogy akármennyire szereted nem szabad engedni neki, amit veled csinál nem megbocsátható semmilyen körülmények között, te tudod milyen szintű tőle ez az "imádat" de ha már nagyon zavar, és zaklatásnak érzed szól a rendőségnek. Nem lehet hogy nem elég határozottan küldöd el? Ne engedd, hogy még jobban tönkretegyen! Az, hogy mért csinálja ezek után nem tudom, lehet hogy szeret (bár szerintem akkor nem csalt volna meg, és főleg nem lett volna képes bántani) vagy csak birtokolni akar, vagy nem tudja feldolgozni hogy te szakítottál vele... Keress olyat akivel jó lehet a kapcsolat. Sok szerencsét! 22/L
2010. febr. 12. 01:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Teljesen olyan érzésem van hogy egy tésztagolyót akarnék készíteni, de nem tapad össze, hanem darabjaira morzsolódik valami nem normális liszt vagy akármi miatt, még is az én kezemhez tapad jórész belőle. Amit leírtatok, és amit a linken olvastam (köszönöm, én is ezeket érzem. Megnyugtat hogy ezekszerint mégsem én vagyok a legrosszabbik fél, ebből a helyzetből, aki nem értékeli ezt az igyekezetet, amit nők ezerei állítólag irigyelnének.
2010. febr. 12. 01:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez lehet férfi büszkeség is.Kell aki mellete van,de ő nem azt tehet amit akar.Lehet szeret,de könnyű vérű.Birtokolni akar,mert úgy érzi őt nem lehet csak úgy eldobni.Nekem volt egy barátom aki havonta szakított velem,aztán mindig kikönyörögte, hogy mégis járjak vele mert szeret és szüksége van rám.A kapcsolat végén kiderült, hogy azért szakított,mert úgy nézett ki, hogy össze tud jönni egy másik lánnyal,de nem jött össze és ezért "jó a szamár is".Aztán amikor megint szakított én nem engedtem, pedig térden állva könyörgött mások előtt és még sírt is.Aztán pár hát múlva már másnál tette ezt, akivel össze akart jönni(nem tom miért).
2010. febr. 12. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!