Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú akit nagyon utálok! Szerettem de becsapott! Mégis vele álmodok! Mért?

Figyelt kérdés

vele álmodok mindig!! nincs egy hét amikor ne álmodnék vele!! mindig jön bocsánatot kér mondja h szeret meg minden!! én meg ott állok sírva ordítom hogy menjen el de nem megy már télleg ütöm bántom de ő még akkor sem adja fel!! amúgy mióta összevesztünk mindig keres bókol szerelmes leveleket ír ötletes kis dolgokkal próbálkozik virágot küld meg iesmiket csinál!! de én úgy utálom már!! akkor miért álmodok folyton vele???? mindig azt érzem hogy mindenhol ott van mindig eszembejut valamiről!! gyakran egy hétig nem keres mégis érzem őt!! mért van ez??? fel nem foghatom mért szeret még engem!!! játszom neki a bunkó flegma csajt bántom néha mégis nagyon ritkán jön ki a sodrából!! én már ezt nem tudom megértni!! hogy szerethet mért szeret még mindig??? ajj de utálom!! van ötletetek??

15L

2010. febr. 11. 22:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
CSAK TÉGED SZERET, vedd már észre!
2010. febr. 12. 05:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Attól, hogy itt írogatjátok, hogy csak téged szeret, stb... Ettől még NEM NORMÁLIS, hogy egy 22 éves érett férfi egy 15 éves lányt képzel el a párjának, mivel ELMÉLETILEG nincsenek ugyanazon a szinten sem testi, sem lelki fejlettségben... Valószínűleg ez a fiú azért csinálja ezt, mert beteg, és kezelésre szorul, amiért nem képes a saját korosztályával kapcsolatot teremteni.
2010. febr. 25. 01:39
 13/13 anonim ***** válasza:
de hülye vagy. Azért, mert valaki szerelmes, attól rögtön kezelésre szorul? 7 év nem a világ! ha pl egy 45 éves ember kerülget egy 15-16 éves lányt, na az már az! De ez? a mai huszon éves fiúk kvára nincsenek azon a szinten, amit te elképzelsz. bent ugyan olyan kis 15-17 éves kis izék, akik azelőtt voltak!
2010. febr. 25. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!