Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek gondot okozna 35 év korkülömbség?
Figyelt kérdés
Tegyük fel ha az életed szerelme és meghalnál érte úgy szereted.2015. febr. 16. 01:13
1/21 anonim válasza:
Ha szeretném,és ő is akkor nem.:)
2/21 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy soha nem áldoznám fel a saját életem valaki máséért.
Igen, 35 év rengeteg, az unokája is lehetnék.
3/21 anonim válasza:
Neked gondot okoz a korkülönbség leírása?
4/21 anonim válasza:
Hát nekem még csak egyik irányban működne, így nekem 62 a nagy szerelem, nem hiszem, hogy működne.
Bár múltkor egy 60 éves nő hajtott rám az egyik buliban, aki mellesleg nem nézett ki annyinak.
5/21 anonim válasza:
Te a fiatal lány vagy, vagy az idősödő férfi?
6/21 A kérdező kommentje:
Férfi
2015. febr. 16. 01:22
7/21 anonim válasza:
Elképzelhetetlennek tartom a szituációt.
8/21 anonim válasza:
Hány éves vagy? És a lány mennyi?
9/21 A kérdező kommentje:
Én 55 ő 20
2015. febr. 16. 01:26
10/21 anonim válasza:
Nekem nem, de ezek szerint még meg sem született a jövendőbelim.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!