Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok túllépni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok túllépni a magassági komplexusom? Hogy tudnám végre elfogadni magamat?

Figyelt kérdés

Tudom-tudom, száz ilyen kérdés volt már, lerágott csont, stb., de nekem ez még mindig óriási probléma és valahogy nem találom rá a megoldást. Nem vagyok már tini, mégis borzasztóan zavar hogy lány létemre szörnyű magasra nőttem. 178-179 centi vagyok és átokként élem meg. Elsősorban párkapcsolatok, ismerkedés terén, állandóan komplexusaim, önbizalomhiányom van az alacsonyabb nőkkel szemben. Én saját szememmel is sokkal szebbnek látom az alacsonyabb nőket, kecsesebbek, bájosabbak, formásabbak, törékenyebbek, nőiesebbek. Én folyton egy monstrumnak érzem magam, debellának, elefántnak a porcelánboltban, pedig vékony vagyok (59 kg). Az élet más területén is hátrányban érzem magam, utálom ha megbámulnak, utálom ha az ismerősök, családtagok folyton ezzel viccelődnek, mindig én voltam a "magas lány" akit hátra állítottak a sorban és akinek az volt a legfőbb ismertetőjegye, hogy magas. Itt állok 25 évesen és még mindig nem tudtam ezt az önbizalom hiányt kinőni, pedig már ideje volna.

Magas lányok, ti hogy élitek meg a magasságotokat, megbarátkoztatok vele, esetleg tudtatok belőle előnyt kovácsolni? Férfiak, fiúk, ti hogy "álltok" a magas lányokkal, mennyire zavar titeket?

25/L

2015. febr. 15. 20:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát valószínűbb h a fejedben vannak gondok. Ez nem egy vészes magasság, hozzá pedig abszolút nem sok az 59 kg.

Szóval csak magadat kéne elfogadnod.

2015. febr. 15. 20:57
 12/17 anonim ***** válasza:
ki kellene lépni a komfortzónádból! egy magas pasi ;)
2015. febr. 15. 23:37
 13/17 A kérdező kommentje:
De sajnos ez a baj, hogy nem tudok kilépni a komfortzónámból.:(
2015. febr. 16. 00:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a bajom nekem is,csak én a másik véglet vagyok.165 centi magas fiú vagyok.
2015. febr. 16. 21:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Amúgy volt egy lány,aki nálad magasabb volt.kb.180-185 centi magas.Nekem tetszett,csak nem mertem nála próbálkozni a 165 centis magasságom miatt.
2015. febr. 16. 21:11
 16/17 anonim válasza:
Az a lany, aki nekem nagyon tetszik o 188 cm, en pedig ferfi letemre csak 179 cm vagyok. Nekem pont az ellenkezo a problemam, mint a tied, mert o a magassagom miatt utasit vissza, hiaba bejonnek neki. O kozel a 80 kg-hoz es a sulyahoz kepest nagyon jol nez ki. Ugyhogy te szerintem semmit nem szolhatsz. 28/F
2015. márc. 17. 21:48
 17/17 anonim ***** válasza:

A legtöbb modell kb. olyan magas, mint te, és rengeteg férfi van rágerjedve a magas nőkre. Cindy Crawford 175, Naomi Campbell 177, Elle Macpherson 183, Claudia Schiffer 180, Gisele Bündchen 180, Adriana Lima 178, Kate Upton 178. Nem nagyon értem a problémádat.

Húgom pl. 186 centi, na, azzal a magassággal már tényleg a férfiak 95%-ánál magasabb, neki már vannak komoly kellemetlenségei.

2015. márc. 17. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!