Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hosszú életű lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hosszú életű lesz a kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
Az exem állítólag összejött egy csajjal, akivel előttem találkozgatott,de már akkor is azt mondta,h sötét belül!Most meg,hogy szakítottunk állitolag összejöttek,de nekem is és az anyukájának is azt mondta,h elege van a csajból pedig még össze se jöttek?Akkor miért jöhetett vele össze ha összejöttek?
2010. febr. 11. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy sötét,de dugni biztos jó.Egyébként annak a feje sem világosabb belül,aki azért tesz fel ide kérdést,hogy a másik csajt szapulja burkoltan.Ezzel nem fogod a barátodat visszakapni,különben is,én úgy látom,hogy kihasználja a lányokat,a hátuk mögött meg kipofázza őket.Honnan tudod,hogy Téged még nem sötétezett le a hátad mögött?Nekem ilyen pasi tuti nem kellene.Te tudod.
2010. febr. 11. 19:00
 2/5 anonim válasza:
Igazat adok...ha ezt csinálja akkor a másikkal sem kivételezik ...sztem,téged is ugyanígy kibeszélt...
2010. febr. 11. 19:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem azért irtam ki a kérdést,h a csajt szapuljam!Csak kiváncsi voltam rá,h mások szerint tartós kapcsolat lesz e ez,ha már a srác előtte úgy állt hozzá ahogy állt!
2010. febr. 13. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:
nem, nem lesz tartós. ilyen embernek nincs is szüksége, nem is lesz egy jó darabig tartós kapcsolata, és neked sem ajánlom hogy vele tervezz hosszabb távra, főleg túl mély érzéseid ne legyenek és elvárásaid, mert ez a gyerek nem olyan...
2010. febr. 13. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok jós,de ha ennyire nem képes tisztelni egy nőt,hogy lesötétezi a háta mögött,akkor tényleg nem vágyik tartós kapcsolatra.Ez alól sajnos TE sem vagy kivétel,mivel láthatod,hogy TE sem kellesz neki.Első voltam.
2010. febr. 13. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!