Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jövök haza Amerikából a Balaton Sound miatt és berágott ezért. Miért kell ezt csinálnia?
Komolyan, már elegem van. Az anyám is "haragszik", mert elutazom és most a barátom is...
Június 12.-én elutazom a legjobb barátnőmmel Angliába (a program bulizást, pihenés Londonban+Glastonbury), majd Amerikába megyünk (New York, Hamptons, Miami). Augusztus 8.-án jövünk haza, de rá 10 napra megint elutazom nyaralni.
A barátom problémája az, hogy úgy beszéltük meg, hogy a Balaton Soundra együtt megyünk. De ugye így én akkor nem leszek itthon és ezt mondta is Neki. Teljesen kiakadt, hogy miért nem jövök haza, meg hogy fontosabb a legjobb barátnőm, meg tuti megcsalom a bátyjával, szinte az egész nyarat azzal a sráccal töltöm, meg ha igazán szeretném, hazajönnék. De Istenem, most 3 nap miatt nem fogok ennyit utazgatni, meg szervezni.
Igen, jó lett volna, ha együtt megyünk. De ez most nem jött össze, ennyi erővel Ő is itthon maradhatna és akkor mehetnénk együtt a Szigetre.
Arról meg végképp nem tehetek, hogy a volt barátom a legjobb barátnőm bátyja és New York-ban tanul. Nem vele töltöm a nyarat, csak Ő is ott lesz.
17/L
megkérdezed ebben mi a provokáció, majd elkezded utána rögtön provokálni a népet, te is jó vagy.
különben minden pasi berágna, ha a csaja az exe társaságában töltené a nyarat.
Meg folyton azzal jön, hogy biztos megcsalom. De mindig.
Ha a barátnőimmel megyek bulizni, másnap biztos ez a téma közöttünk. Ez azért esik rosszul, mert Ő csalt meg még a kapcsolatunk elején, nem én őt.
17 évesek vagyunk, nem 37.
Mégis minek utazgassunk mindig együtt?
Nem élünk mi együtt, hogy ne hagyjunk a másiknak levegőt.
Egy több milliós útra hogy vigyem el?
A legjobb barátnőmmel ki nem állhatják egymást. De nekem Ő 4 éves korom óta a legjobb barátnőm és fontosabb, mint bármilyen párkapcsolat.
Miért lenne pofátlanság az, hogy nem csak vele vagyok? :D
Amikor összejöttünk, nem a szabadságomat adtam fel.
Hogy itthon miért nem jó?
Ugyan, kérlek. Magyarországon semmi nincs. Azért Budapestet ne hasonlítsuk már Londonhoz, vagy New Yorkhoz.
Igen, megbeszéltük, de ha közbejött egy komolyabb program, ami hosszabb is, akkor valószínű, hogy inkább azt választom, amire évek óta várok. A Soundra 14 éves korom óta megyek, a Glastonbury-n egyszer sem voltam. Most itt van az alkalom, nem fogom elszalasztani.
Furcsa, a volt barátommal 2 évet együtt voltunk és sosem voltak ilyen problémák közöttünk.
Mindenki más. De úgy látszik nem érted. Csak szerelmes beléd a srác, és rosszul esik, hogy simán itt hagyod ennyi időre.
De inkább dobd ki, talál majd mást.
Úriszen, hogy lehet ennyi kamut írni.
Jaj én utazom New Yorkba, meg Miamiba, meg Londonba. Nem fogok hazajonni 3 napra.
Elmondanam hogy nincs ilyen hogy Te hazagyere 3 napra. Mert ahhoz hogy Te Miamibol hazagyere a 2nap. Azutan meg annyira hulla vagy hogy 2 napig alszol, nemhogy bulizz, es hogy 3nap utan visszamenj. Ugyanmar. Szerintem tul sok filmet neztel.
Ha ennyi penzetek lenne, hogy Te ugy repkedj Budapest es Miami kozott mint ahogy irod akkor nem ide irkalnal es valoszinuleg a barati korod sem olyan fiukbol allna akik nem engedhetnek meg maguknak hogy veled tartsanak. 17 evesnek irod magad, kb 13 vagy. Valoszinuleg videken elsz, es ha mar most ilyen kamukat irogatsz akkor eleg komoly problemakkal allsz szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!