Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm meg akar halni!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm meg akar halni! Bekattant! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőm meg akar halni! Vért hányt és nem mondta el a szüleinek! Nem akar velem beszélgetni és azt mondta, ha felhívom a szüleit szakít velem! És ha facebookon írkálok neki, akkor letílt! Mit tegyek?

2015. febr. 14. 20:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én lehet, hogy felhívnám a szüleit. Mennyi idős?
2015. febr. 14. 20:25
 12/19 A kérdező kommentje:
Tinik vagyunk
2015. febr. 14. 20:28
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem vagyok orvos, de ez lehet depresszio jele is, ami sulyos dolog.

Amugy ha ilyen bunko veled, akkor ne eroltess semmit sem ra, igaz egy szakember segitsege jol jonne.

Majd lefog nyugodni remelhetoleg, ne pitizz utana.

De ha sehogysem tudsz rajta segiteni, szepen kerlelni sem, akkor 2 dontesed van, hogy vagy velemaradsz es turelmes probalsz vele lenni, vagy szakitasz vele.

DE! olyat SOHA ne engedj meg senkinek, meg a baratnodnek sem, hogy erzelmileg zsaroljon (nem tudom, hogy fenyegetozott-e ongyilkossaggal vagy sem), de nem szabad.

Legy eros, relemelem megoldodik a dolog.

2015. febr. 14. 20:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a szüleit minél előbb! A fenyegetése ebben az esetben mellékes! Az egészsége a lényeg!
2015. febr. 14. 20:58
 15/19 anonim ***** válasza:

De egy kicsit probalok segiteni is.

Kicsit magamra ismerek hasonlo szituacio, korabban sajnos en is voltam ilyen.

Elis szoktem, stb. Mondtam az akkori baratomnak, hogy senkinek ne szoljon, csak ot szeretnem latni (igaz veled nem akar beszelni a baratnod, de ez most mellekes).

Szolt a szuleimnek, bekerultem pszichiatriara, amig nem javultam, utana kiengedtek.

Nem akartam, hogy szoljon, haragudtam is ra, de kesobb jottem ra, hogy ezzel jot tett nekem.

Igaz ennek mar tobb mint 8 eve, nem vagyunk mar egyutt, nagyon agodott ertem, de akkor ugy bekattantam sajnos en is, depresszios voltam, hogy sajnos nem erdekelt senki sem akkor.

De a depressziom nem a megismerkedesunk elott tortent, hanem a kapcsolatban.

Erre nem vagyok buszke, banok sok dolgot, amiket tettem, nekem sem esett volna jol, hogyha en elem at azokat a dolgokat a volt baratom helyeben, de mar nem vagyok olyan, mint akkor.

Szoval szakember segitsege mindenkepp jol jonne.

Ha nem akarja, akkor is szolj a szuleinek, meg ha leis hordana erte, ez nem jatek, amit csinal.

Remelhetoleg nem csak a figyelmet szeretne felhivni, de azert komolyan kell venni minden ilyen "megakarok halni" kijelentest.

2015. febr. 14. 21:01
 16/19 anonim ***** válasza:
*remelhetoleg csak a figyelmet (de ezt rosszul tenne igy)
2015. febr. 14. 21:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha komolyan vért hányt akkor beteg ha beteg akkor jó lenne ha a szülei tudnának róla. Nehogy baja legyen
2015. febr. 14. 21:15
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket! Holnap reggel megpróbálok vele beszélni... Ha nem javul a helyzet akkor felhívom a szüleit
2015. febr. 14. 22:09
 19/19 anonim válasza:
Ha vert hanyt, akkor valoszinuleg gyomor fekelye van. Idegessegtol. Biztositsd rola, hogy mellette vagy es beszelgess vele. Segits neki. Erezze, hogy fontos neked.
2015. febr. 17. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!