Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm meg akar halni! Bekattant! Mit tegyek?
Nem vagyok orvos, de ez lehet depresszio jele is, ami sulyos dolog.
Amugy ha ilyen bunko veled, akkor ne eroltess semmit sem ra, igaz egy szakember segitsege jol jonne.
Majd lefog nyugodni remelhetoleg, ne pitizz utana.
De ha sehogysem tudsz rajta segiteni, szepen kerlelni sem, akkor 2 dontesed van, hogy vagy velemaradsz es turelmes probalsz vele lenni, vagy szakitasz vele.
DE! olyat SOHA ne engedj meg senkinek, meg a baratnodnek sem, hogy erzelmileg zsaroljon (nem tudom, hogy fenyegetozott-e ongyilkossaggal vagy sem), de nem szabad.
Legy eros, relemelem megoldodik a dolog.
De egy kicsit probalok segiteni is.
Kicsit magamra ismerek hasonlo szituacio, korabban sajnos en is voltam ilyen.
Elis szoktem, stb. Mondtam az akkori baratomnak, hogy senkinek ne szoljon, csak ot szeretnem latni (igaz veled nem akar beszelni a baratnod, de ez most mellekes).
Szolt a szuleimnek, bekerultem pszichiatriara, amig nem javultam, utana kiengedtek.
Nem akartam, hogy szoljon, haragudtam is ra, de kesobb jottem ra, hogy ezzel jot tett nekem.
Igaz ennek mar tobb mint 8 eve, nem vagyunk mar egyutt, nagyon agodott ertem, de akkor ugy bekattantam sajnos en is, depresszios voltam, hogy sajnos nem erdekelt senki sem akkor.
De a depressziom nem a megismerkedesunk elott tortent, hanem a kapcsolatban.
Erre nem vagyok buszke, banok sok dolgot, amiket tettem, nekem sem esett volna jol, hogyha en elem at azokat a dolgokat a volt baratom helyeben, de mar nem vagyok olyan, mint akkor.
Szoval szakember segitsege mindenkepp jol jonne.
Ha nem akarja, akkor is szolj a szuleinek, meg ha leis hordana erte, ez nem jatek, amit csinal.
Remelhetoleg nem csak a figyelmet szeretne felhivni, de azert komolyan kell venni minden ilyen "megakarok halni" kijelentest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!