Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitség hogyan lehetne? Böveben lent
ÉN F/15 ö f/14
hogyan lehetne a kapcsolatunkat msn és élö találkozásokba lenditeni?
milyen témákal hányszor csokoljam meg hogy ne éreze hogy tulságosan is beleestem segitsetek 1 barátnöm 1 csokom :$
áhhhhh elirtam ezer bocsi ö l/14
bocsika
először puszi, ne smároldd le túl hamar, akkor azt hiszi csak 1napos dolog lesz (nekem ez volt a baj, tegnap dobott a csaj mert azthitte h kavarás..-.-') na de viszont ne is túl későn, mert másik csaj azért dobott, mert nem csókoltam meg jóideig, azthitte szar vagyok és nem merem, pedig nem ismertem még ,és többet akartam volna tőle :)
sok sikert :)) és ám magától fog jönni, hogy hányszor, mikor.
En a teli szunetbe talalkoztam igy a baratomal eloszor:D Neten beszeltunk tobb mint egy evig aztan eljott es olyan jo volt csokoloztunk meg minden:Des jon aprilisba is:P
Szoval nyugi kedves kerdezo a helyzet majd adja magat minden ugy lesz jo ahogy lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!