Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy töketlenebb pasinál mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy töketlenebb pasinál mi a jó taktika?

Figyelt kérdés
Ha pl. nem közömbös irántam, de vannak bizonyos akadályozó körülmények ,ahol nem kéne balfa@szkodni, meg tétovázni, de mégis ezt teszi. Az a jobb taktika, ha kedvesen várok és türelmes vagyok vagy, ha megsürgetem kicsit, azzal, hogy éreztetem,ha nem lép, lépni fog más és ezzel megijed, hogy elveszíthet?
2010. febr. 11. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Sztem attól mindenki megijedne h 'ha nem lépsz akk majd lépni fog más' ez olyan dolog mintha téged baromira nem érdekelne a srác...
2010. febr. 11. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem add a tudtára, hogy tetszik neked, de ne szóval, hanem viselkedj úgy, hogy egyértelmű legyen számára.

viszont ha már tudja, akkor sajnállak...

2010. febr. 11. 17:41
 3/8 anonim ***** válasza:
És ha töketlenebb, akkor lehet, hogy A. megsértődik, elküld a kva anyádba (mert úgyis nincs mit vesztenie, és Te "megaláztad".), B. lemond Rólad, feladja, és kerül, C. sürgesd meg, de úgy, hogy kezdeményezz Te. Ilyen fazon, ezt fogtad ki, ha érdekel, kezdeményezz Te. Hagyjuk már ezeket a Nagy Párkapcsolati Játszmákat. Ember, ember. Kell? Ha kell, akkor tegyél érte, ha béna. Lehet meghoznád az önbizalmát ezzel.
2010. febr. 11. 17:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Töketlen pasit hagyni kell a fenébe. :-) Hosszú távon megszívod vele, mert neked kell helyette férfinak lenned és helyt állnod egész csomó szituációban.

Inkább olyan férfit keress, aki tudja, mit akar, és nem fél ezért tenni is. Aki mellett nő lehetsz.

2010. febr. 11. 17:42
 5/8 A kérdező kommentje:
tudja, hogy tetszik nekem. ami azt illeti, már le is feküdtünk többször is. szexkapcsolatnak indult, csak többet kezdtünk el érezni. és nem hajlandó megmondani, mit akar. ilyen többértelmű vicceskedő izékkel beszélget velem. mondtam neki, legyen őszinte, akkor én is megmondom én mit akarok. majd meglátjuk...jó lenne, mert eléggé belezúgtam.
2010. febr. 11. 18:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem hajlandó megmondani, akkor nem akar semmit. Szexet akart, meg is kapta, részéről ennyi. Igazából TE vagy az, aki többet akarna, nem ő.
2010. febr. 11. 18:30
 7/8 A kérdező kommentje:
de nem én keresem, ő keres folyton.
2010. febr. 11. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát tudod, én egyszerű lélek vagyok. Nekem férfi kell. A férfi meg el tudja dönteni, hogy mit akar. Aki csak téblábolt körülöttem, azt úgy otthagytam, mint a sicc. Máig is egyedül van, nincs egy tartós kapcsolata. Aki viszont tényleg akart engem, az nem csak keresett, hanem meg is mondta, hogy mit akar, mit érez stb. Azóta is együtt vagyunk, és számíthatok rá bármiben, nem egy tutyimutyi fajta, mint manapság a férfiak többsége.

Mondom: akármennyire belezúgtál, hosszú távon csak szenvedni fogsz egy ilyen pasassal.

2010. febr. 11. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!