Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akk kidobott? Vagy mivan? :S (LENT)

Figyelt kérdés
barátom rámirt msn-en és aztirta h beszélnünk kéne mert van egy csaj akinél pár hete bepróbálkozott de a csaj nemakart töle semmit. és utána jöttem én. aztán h kezd beleszeretni és ugyérzi h a csaj is belé. aztán irta h nemakar velem roszba lenni meg semmi. és akk utána még jopofizott h mivan velem meg ilyenek. én meg kérdeztem h akk edig mért hülyitett mért nem mondta meg h mivan.és aztmondta h mert eddig járt az agya h mitcsináljon. mert már rákérdeztem töle személyesenis.töbszöris h mivan mert nem oylan velem mint eddig. válasz: csk fáradt vok-.-" (ezt akkor mondta mikor kérdeztem) nemértem. én felhuztam magam. letiltottam és agy közösségi oldalrol töröltem ismiim közül..sztetek?? 16 évesek vagyunk.
2010. febr. 11. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
KI!!!Mint a huzat...
2010. febr. 11. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne foglakozz vele ;)

Megsem érdemelt ha ilyet csinált veled.

Keress másik fiút. :)

2010. febr. 11. 17:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Jól tetted ezek után már nincs miről beszélnetek..

Am nagyon sajnállak, szemét dolog így kidobni vkit

2010. febr. 11. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Buknó módon kidobott.
2010. febr. 11. 17:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon undorító. Na ezután állítsa bárki is, hogy a lányok érzelmileg 16-17 évesen nem érettebbek, mint a fiúk! Legközelebb remélem szerencsésebb leszel. Nem kell semmiféle bosszúhadjáratot stb. indítanod, csak hagyd, és semmi képpen ne kezdd vele újra, ha bepróbálkozik.
2010. febr. 11. 17:29
 6/7 A kérdező kommentje:
iggen, csk nehéz mert non megszerettem a srácot és uhh.. :S szal nehéz.
2010. febr. 11. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez de csúnya volt...Keress más fiút, lesz olyan, aki szeret téged, és nem csak hülyít.:)
2010. febr. 11. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!