Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. A barátnőm szakított velem, mert "nem állunk egy szinten" Mit tehetnék? 20/f
A barátnőm tegnap másfél év után szakított velem és látszólag hajthatatlannak tűnt. Azért mert anyagilag nem állunk egy szinten, más érvet fel sem hozott és tudom ,hogy nincs senkije láttam ,hogy nem írtak rá facebookon tudom ,hogy szeret ,hogy összeillünk ő is mondta már rengetegszer de tegnap váratlanul minden előjel nélkül - vagyis állítólag az ,hogy írtam neki egy ilyen kis kedvesség gyanánt egy kis üzenetet ,hogy mennyire szeretem és ez gondolkodtatta el - szóval kidobott.
Félre értés ne essék, mi vagyunk jobb anyagi szinten, és úgy látom ez mindig is zavarta. Egyébként annyira alaptalan az egész úgy állít be minket mintha valami milliárdosok lennénk pedig egyáltalán nem. Nincs se luxusautónk se medencénk se öt házunk semmi...
Állítása szerint ez benne nagyon rossz érzéseket és szorongást kelt amit már nem bír elviselni.
Hiába mondtam akármit hajthatatlan :(
Kérlek segítsetek!
Ahol a vagyon az úr ott ne keresd a szeretetet.Tehát...
Máshol kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!