Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küldtem egy szál rózsát egy lánynak a sulijába, amit kézhez fog kapni. írtam hozzá egy oldalnyi kedves szöveget. Mi lesz?
Ugyan miért utálna? :)
Egy ilyen kedves gesztus szerintem nagyon fog neki tetszeni, a továbbiakat hamarosan meglátod :)
Ha egy oldalnyi kedves szöveget is írtál hozzá, biztosan elgondolkodik, hogy mi legyen a következő lépés :)
Fel a fejjel :)
(Amúgy miért utálna? :)
"sajnos látni sem akar, utál, mint a szemetet, már nagyon nem kedve"
Azért ennek oka van ha egy lány már ennyire utál valakit..
Ne csodálkozz ha annyira utál akkor egyszerűen kidobja az egészet az első kukába...Egy szál virággal,és pár soros versikével egy összetört szívet nem lágyítasz meg...
Ugyan.
Nem veheted biztosra, hogy utál. Lehet, hogy látni sem akar, vagyis ezt mutatja feléd, de szerethet attól még. Lehet, hogy ezzel védi magát a csalódástól. Szerintem jó ötlet volt! :)
[morcsó]
Akkor szerintem tűnj el az életéből. Ne kersesd vele a kapcsolatot, ne írj neki msn-en, ne fogalmazz neki oldalnyi szövegeket, ne írj szerelmes SMS-eket, kerüld a lakóhelyét, munkahelyét, iskoláját, ne kérdezősködj róla, miegyebek. Nem sokat tudsz tenni ezügyben, szóval..
[morcsó]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!