Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állítsak le egy embert aki tönkre akarja tenni a kapcsolatomat?
Beszélj a partnereddel, hogy mi a helyzet. Próbáljatok megoldást találni rá, itt talán az lenne a legjobb, ha nem törődnétek vele. Híresztelgessen, találjon ki dolgokat, ti csak egymással foglalkozzatok. Előbb utóbb abbafogja hagyni, ha látja hogy semmi esélye sincs: )
(nemtudom hogy mivel próbálkozott hogy tönkretegye a kapcsolatodat )
igen ezen én is gondolkodtam, csak nem érdemes mivel sok ember van a háta mögött...
Az a gond h a barátom és a csaj (aki tönkre akarja tenni) jó barátok, azért akar szétszedni minket mert én "elveszem" tőle. Úgy akar szétszedni h kitalál rólam dolgokat, és azt mondja a barátomnak h én csak kihasználom őt. Eddig még nem hitt neki, de félek tőle h fog :(
:D
Én is szivesen megtenném, csak az a gond h ő is ilyen, nagyon kemények beolvas ha én is ezt teszem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!