Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsi mennyire számít a csajozásban?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy Audi A5?2015. febr. 12. 22:56
11/19 anonim válasza:
bárkit megkapok ha meglátják a swiftem
12/19 anonim válasza:
annak a nőnek lehet egy szava is akinek van kocsija,akinek nincs az mit akar??
13/19 anonim válasza:
A csajozáshoz kell a kocsi, de ahoz megteszi egy fapados kocsis csak legyen. Persze ne egy kosz fészek. Amúgy meg egy motorral sokkal több csajt felszedsz mint egy bmw-vel vagy audival;)
14/19 anonim válasza:
Ahhoz nem elég luxus kocsi, hogy egyenes ágon következzen az eszetlen pénzköltekezés lehetősége férjura zsebéből, tisztes családi kombi kiszerelés nélkül meg egy családközpontú csaj idővel eladatná.
15/19 anonim válasza:
Cadillac CTS-em van, beül és már lucskos. Nem barátnő kereső kocsi, de minden este mással lehet du.gni.
16/19 anonim válasza:
Nekem meg 17 éves 1.3-as fordom van és szintén tömtem csajokat a hátsó ülésen:D Szánalmas, ha autóval kell pinát fogni..... Szánalmas és elmondható az illetőről, hogy nagyon lúzer.
17/19 anonim válasza:
Kedves 16-os! Ha valakinek van egy új BMW-je, neked meg egy szakadt csotrogányod, akkor ki is a lúzer? És többet kefél, jobb nőkkel, mint amit te valaha is el tudsz képzelni, akkor ki is a vesztes típus?
18/19 anonim válasza:
Hát te. Azt hiszed az autó az élet?? A sírba viszed a kocsid? Vagy olyan dolgokat teszel amire képes vagy. Mind akiket te autóddal szereztél meg azt mind eltudnám csórni tőled;) Tudod nem mindegy ki vagy és hogyan csajozol. Szánalmas lúzer vagy a rengeteg pénzeddel. Én csórón sok csajt hódítok mint te. Na ez a nem mindegy hulk uraság:) Verheted a pénzed a fasszodba. Most is kivel vagy? A Cadillacaddel vagy a farkaddal? Hol a csajod?:)Ja kitalálom épp most dugod miközben gyakorizol. Talált nem? Lúzer...
19/19 anonim válasza:
De ha te mondod lúzerke... Én a strandon is majd sok csajt fogok meg. Te meg hozd be magaddal a Cadillacet vagy a bmw-éd a medencébeXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!