Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagy elvárás lenne, hogy a párom a védekezéshez hozzá járuljon a 10ezres fog. Gátlóhoz, vagy a gumi vételéhez?
Nem vagyok ennek híve, de kész tények elé kell állítani. Fiatal és felelőtlen....de a következményeit Te fogod elszenvedni. Ha szeretne Veled együtt lenni, akkor fizesse ki az összeg felét, ha nem hajlandó, akkor keresel mást!!
37F
Havi 30.000 forintot kapok, ebből 10.000 a vérnyomás gyógyszerem, a bérlet,és a telefonfeltöltés. Ami ezen kivül megmarad, az nálunk a közösben landol. :)
Természetesen ha venni akarok valami ruhát magamnak stb, megpróbálom ebből intézni, hisz ezért kapom, tisztálkodó szerek stb ezeket ebből próbálom megoldani, van hogy simán kifizetem azt a 6000ft-ot a fogamzásgátlóra, viszont van hogy nem. mivel közös a béztárca, ezért mindent megbeszélünk, együtt osztunk, szorzunk abból amit én kapok, és az ő fizetéséből.
Ha az enyémből van, és az övéből már nem, akkor természetes hogy én fizetek, és ugyanez fordítva.
Bár mi már együtt élünk, szóval ez nálunk tényleg már természetes, és ez a normális.
Együtt élés előtt is összedobáltuk a pénztpl mekire, jegyre és sorolhatnám, csak az anyagilag volt más.
Szóval szerintem nem, nagyon nem nagy elvárás az hogy ennyit segítsen neked, hisz a ti élvezetetekért szeded a fog.gátlót. Vall a jellemére a viselkedés. pláne hogy tisztában vagy azzal hogy van pénze, csak épp rád nem szán, pedig havi 1-2000 forintot kéne rád félre tennie. vagyis inkább rátok...
Ebből is látszik hogy a kényelem az jó, de tenni érte már nem akaródzik.. szerintem a jövőben se lesz máshogy, fizetését is dugdosná stb.
Én a helyedben beszélnék vele, hogy változtasson, vagy vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!