Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem miért nem keres?

Figyelt kérdés

Nem rég egy hónapja felvettem vele a kapcsolatot ismét.

Előtte ő már sokszor próbált elérni ,de én szakítás óta ami már évekkel ezelőtt történt nem beszéltem vele betűntem,felszívódtam.Tudom ,h benne elég mély érzések maradtak anno velem kapcsolatban és sok ideig tartott neki túltennie magát rajtam.De valamiért úgy éreztem ,h találkozni szeretnék vele.Előtte beszélgettünk egy csomót.Ő is elmondta ,h örül ,h végre képes vagyok felé nyitni ismét mint egy barát,ismerős és ,h már nem maradt benne semmi érzés velem kapcsolatban éli az életét sőt még egy kiszemeltje is van már.Ennek örültem és közös megegyezés alapján kitaláltuk ,h találkozzunk.Meg is történt iszogattunk,sörözgettünk ,beszélgettünk egy csomót.És dugtunk a végén dugásba torkollott a dolog.Be vallom számítottam rá és nem is voltam ellen.Még az aktus előtt megbeszéltük,h végül is mind a kettőnknek jól esne.És ,h akár hetente összejárhatnánk dugni.Ameddig mind a ketten jól érezzük magunkat ebben a szexhaverságban vagy be nem jön a képben valami akár egy kapcsolat ami részemről nem valószínű vagy bármi.Neki már említettem van egy kiszemeltje ,de nagyon lassan haladnak a dolgok és még egy randiig sem jutottak,de tiszteletbe tartom.

Viszont megtörtént és elég jól éreztem magamat totál perverz,vad dolgokat csináltunk olyanokat amit vele még nem is tapasztaltam.

Viszont ennek már 2hete és azóta nem hívott:/

Vajon mi történhetett megbántottam?Összejött neki egy kapcsolat(nem az a fajta ember aki falja a kapcsolatokat) ?Netán rosszul érezte magát velem ?

Pedig megbeszéltük ,h rendszeres lesz ez a dolog:/

És mostanában egyre jobban kívánom.

Le akarok vele feküdni újból.

És megint nagyon durva dolgokat akarok vele csinálni :(

2015. febr. 12. 02:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már talált mást. Neked is új vizekre kéne evezned! Szép volt, biztosan a szex is élvezetes volt, de a jelekből nagyon úgy tűnik, hogy végleg vége a kapcsolatnak. Ne csüggedj! Találsz Te is mást, csak járj nyitott szemmel! ;)
2015. febr. 12. 20:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Beleestél a sex az exxel hibába.
2015. febr. 12. 23:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Elég régi kérdés,de mindegy azért válaszolok hátha olvasod még! Az ex pasi arra való,hogy szenes lapáttal jól pofán csapjuk! Neked is ezt kellett volna tenni,valószinüleg csak kihasznált!
2016. ápr. 25. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!