Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fura hihetetlen az, ha egy sportos pasi a ducikhoz vonzódik?
Sportos férfi vagyok és a ducik tetszenek, olyan 80-90 kg feletti, vékony nővel szóba se tudnék állni
Miért olyan baj és hihetetlen ez?
Mikor mondom ezt az ismerőseimnek csak nevetnek, nem hiszik el és hogy ilyen nincs.
Hát pedig van.
Sokan beleesnek abba az egyetemes hibába, hogy a szerelemet is úgy kezelnek mint valami befektetést.
Rád sem néznek a jó nők? Menj gyúrni! Nem gond, ha a szádból kilóg a szalma, a kékeres, dagadó izmokkal a legszebb libákat csábítod majd el!
Pedig én sem vagyok egy sovány nőci és mégis egy fitt párom van.
Az a csarnok ahova jártam, ott meg volt egy fittness lady. A legszebb a lányok közül. Csorgatták utána a pasik a nyálukat. Egy nap egy pocakos tai-chi bajnok csatlakozott hozzánk. Kopaszodott is, husis is volt, szemüveges is volt, akkor még karrierje sem, volt, csak egy csóri egyetemista... mégis 3 hónap múlva összejött a legszebb sportlédivel, 2 év múlva pedig összeházasodtak.
Nem lehet pontos egyenletet felállítani arra, hogy aki sokat foglalkozik a testével az hasonló kaliberű társat keres. A szerelem nem ilyen egyszerű.
N
Én nem kezdenék veled, mert ha lefogyok, mi lesz? Elhagynál?:D
110 kg-os nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!