Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél, ha a párod elköszö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a párod elköszönne merthogy elmegy aludni, és utána még másoknak írogatna?

Figyelt kérdés

Nem facebookon élem az életem, általában együtt vagyunk a párommal és olyankor nagyon jól megvagyunk, de mikor nem vagyunk együtt, akkor azért akadnak idegesítő dolgok... Pl ma este beszélgettünk facebookon, aztán elköszönt, merthogy ő álmos és elmegy aludni. Kijelentkezett chatből, nekem már nem ír, de másnak igen... és már 1 órája legalább. Kérdezzek rá, hogy ez mi volt?

18/L

2015. febr. 10. 01:56
1 2
 11/11 azureknight0715 ***** válasza:
68%
aj kénytelen vagyok írni mert itt a legtöbben megbolondultak. Az hogy a volt pasitok nektek ilyenkor más lányoknak írogatott az nem azt jelenti hogy nála is ez az eset áll fent. Én mikor így elköszöntem a volt barátnőmtől akkor az lehetett több okból is. Pl volt hogy csak szimplán kockulni akartam és nem írogatni. Vagy sokat voltunk eggyüt és nem volt téma. Volt olyan is hogy haver fontos lelki dolgokat mondott és egyszer inkább figyeltem rá és próbáltam tanácsokkal látni el olyankor meg zavaró tényező ha másra is kell figyelni. Illetve én és sok más ember nem szeret facen beszélgetni me szar és élőben ezerszer jobb. Ezeket is vedd számításba. Ha hamar elköszön és még írogat másnak az nem minden esetben egyenlő a megcsalással. Nem tom ezeknek a válaszolóknak mi a franc bajuk van.
2015. febr. 10. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!