Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két éve játszadozik velem!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két éve játszadozik velem! Lehet belőle még valami?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel nagyon régóta beszélek,de vannak benne szünetek.. jó nagy szünetek. Amikor találkozunk beszéltünk három-négy hónapig nap mint nap. Aztán ez egyszer csak megszünt. Nem beszéltünk úgy 2-3 hónapig,és egyszer csak rám írt. Akkor megint beszéltünk egy ideig. Aztán megint semmi 2-3 hónapig. Összel megint elkezdtünk beszélni,és mondta,hogy kapcsolatot szeretne. Én nem ugrottam egyből bele mert féltem,hogy megint lelép mikor igent mondok. Aztán beszèltünk mèg pár hónapig és ez megint megszakadt.. :'(

Aztóta csak akkor beszélünk ha eszébe jutok havonta egyszer-kétszer. Ha rákérdezek a témára,egyből lelép. így nem kérdezem meg. Lehet belőle valami? Én szeretem,és a haverja is azt mondta nekem hogy szeret (mármint nem a fiú akivel beszélgetek) de ennek semmi jelét nem mutatja. :/ Vajon csak fél ?

2015. febr. 9. 21:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Sztem megérdemled, tiszta hülye vagy, hogy két éve ilyen csirákra pazarlod az idődet.

Bocs, de így gondolom.

2015. febr. 9. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!