Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhanyagol a Párom,5 éves kapcsolatban, már együtt élünk. Mit tegyek? Névnap, születésnap, karácsony, mind elfelejti, semmivel nem ajándékoz meg.
Utolsó hozzászóló! Nem vagyok a kicsikéd, 30 éves felnőtt Nő lettem, azóta megváltoztam, már másképp látom a kérésem, és nincs már szükségem a hozzád hasonló idegen emberek véleményére, el tudom dönteni a saját kapcsolatomban is, hogy mi az ami jó vagy rossz, és hogy mit érek, ahogy nézed 2015-ös a kérdésem...
De úgy gondolom, azért mégse maradj válasz nélkül!
Vele maradtam utána, és próbálkoztam menteni magunkat, miután megvettük a házat (közös pénzből), megbeszéltem vele a problémámat, de nem változott, sőt a kolegájával megcsalt, így elhagytam. A ház viszont nem érdekelt, tegye fel magának oda hátra, legyen vele boldogabb, nekem fontosabb volt a boldogságom, az hogy egy férfi nőként kezeljen, ne csak akkor, ha asszonyt akar, vagy meleg vacsorát és tiszta ruhát. Amúgy azóta is fizetem a hitelt amit a közös házra vettem fel, azt a pénzt sem követeltem tőle. Nekem többet ér a tartásom, minthogy ez miatt bármi kapcsolatom legyen vele, vagy sírjak a pénzemért! Tudod van tartásom! Azóta egyébként ez a férfi ugyan ott van mint hagytam, mindegyik nőjét megcsalja, a ház amit vettünk, fél év és összedől, lakhatatlan. Örülök hogy a sarkamra álltam és léptem.
Én többnek tartottam magam, mint hogy egy ilyen férfival maradjak, aki a kisujját sem volt hajlandó megmozdítani értem, vagy a szülinapomra egy tábla csokival, bombonnal, vagy egy csokor virággal hazaérni, megölelni, adni egy csókot és azt mondani, hogy boldog szülinapot Édesem, Szeretlek! Ehhez nem kellenek 10 ezrek, ráadásul sosem vártam el, nem én mondtam neki h 10 ezrekért vegyen nekem ajándékot, (soha nem is igényeltem) ez akkor az ő kifogása volt... Érdekes módom a kolegájának nőnapra tudott adni egy egész csokor virágot, nekem abból a csokorból csak egy szál jutott, azt is úgy hogy a másik férfi kolegája szólt rá, hogy térjen már észhez! Ha egy férfi szeret vagy legalábbis tart valamire egy nőt, igenis kifejezi a szeretetét felé! Nem volt elvárásom, hogy 10 ezrekért vegyen vagy hozzon valamit, én is szülinapján pár ezer forintból leptem meg, (mert akkor nem voltunk pénzbőségben, minden reggelire szánt pénzem félreraktam, nem ettem, hogy őt meglephessem valamivel) kivettem egy szabinapot és egész nap otthon sürögtem, forogtam, főztem és sütöttem, hogy meglepjem, és saját magam egy tök jó kis játékos ajándékbontást is kitaláltam, és ezzel egy jó órás élménnyel lettünk gazdagabb. Sokat nevettünk. Na ez az amit tőle soha nem kaptam vissza! Én hazaérve a munkából, hulla fáradtan mehettem el bevásárolni magamnak, láthattam el otthon az állatokat, míg ő otthon volt semmit sem csinált, csak ült a laptopp előtt. Moshattam, főzhettem. Mikor egyedül lakott, akkor érdekes megtudta oldani magának. Én beléptem az életébe, lusta lett. Ezért voltam kibukva.
Egy dologban voltam hibás, (így visszatekintve) mégpedig abban, hogy én kielégítettem minden igényét, körbeugráltam, és ezzel háttérbe szorítva az Én igényeimet. Nem voltak nagy elvárásaim felé nézve, és sajnos nem voltam határozottabb, mert szerettem és fontosabb volt az ő boldogsága.
Szerinted ez kikövetelés volt? Hát nem! Igenis ha egy kapcsolatban élek, ha nem máskor, de a Párom szülinapja, névnapja, karácsony, ajándékozásban az első! Kifejezve ezzel a szeretetünket, azt hogy fontos nekünk. Érzze a törődést! Nekem igenis fontos hogy a párom néha meglepjen kissebb ajándékokkal, és nem az ára számít, ezt félreértetted! Az meg hogy más karácsonykor a fát sem tudja megvenni arról én nem tehetek! Vannak tehetősebb családok, és vannak szegényebbek. A szegényebbekben is ki lehet fejezni a szeretetünket, tudod úgy hívják hogy gesztus!
El voltam kényeztetve? Mert kaptam 2 pár zoknit egész évben? :D Vicces vagy! Ahogy olvasom a soraidat, te is egy ilyen igénytelen senkiházi lehetsz, aki semmibe veszi a nőket, és nem ismeri fel a magamfajta kincseket.
Jelenleg boldog párkapcsolatban élek, egyedül talpra álltam, szakosodtam, majd lediplomáztam, vele ellentétben, mert anno a suliját is én fizettem, van egy szuper jólfizető állásom, egy szuper párkapcsolatom, ebben a párom aki Nőként, A Társaként kezel, igen nagybetúvel! Akinek helyén van az értékrendje, tudja mit érdemelek, ugyan azt a törődést visszakapom tőle, amit én adok (mert egy párkapcsolat igenis adok kapok játék) és hamarosan megszületik a közös gyermekünk is.
Sokat tanultam mindegyik kapcsolatomból, de a legtöbbet itt a mostaniban!
Kedves Nők! Legyetek határozottak, igényesek, és soha, de SOHA ne rendelődjetek alá egy férfinak sem!!!
Köszönöm a álaszod kedves utolsó hozzászóló, de felesleges klaviatúra koptatás volt...
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!