Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kezdenétek ismerkedést, egy olyan nővel akinek csak kevés barátja van, és nagyon ritkán jár szórakozni?
Nem kell velük foglalkozni, ne te érezd magad szarul azért, mert ennyi alapján elkönyvelnek valamilyennek. Nekem például sokkal fontosabb, hogy valaki le tudja foglalni önmagát, és ne vesszen el egyedül. Ha pedig művészeti beállítottságú vagy, az sokkal érdekesebb, viszont tény, hogy nehezebb ilyen érdeklődésű társat találni, de ez nálunk is így van.
Ebben a korban már nem mindig érnek rá a barátok, nem lehet ezért hibáztatni embereket. Ráadásul barátokat szeretni meg még nehezebb...
Igen, én megégettem már magam barátok terén eléggé....és amúgy is rögtön megérzem ki milyen, nekem nem megy a jópofizás áskálódó, rosszindulatú lányokkal.
Volt két fontos ember, (nő) az életemben mindkettőben nagyot csalódtam, nem tehetek róla h nincsennek, valahol azt érzem hogy nem is akarom azt érezni hogy többet adok bele a dologba barátság terén és mást kapok vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!