Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy ezért nem élveztem még el soha szex közben? 22/L
Figyelt kérdés
2-vel voltam eddig együtt, nem tartottak sokáig a kapcsolatok. Nem is volt igazán szerelem, inkább csak vonzalom. Szex közben nem is tudtam úgy igazán elengedni magam. Viszont ha megvan a szerelem akkor csak másabb, élvezetesebb a szex, nem?2015. febr. 8. 20:22
1/7 anonim válasza:
Persze, szerelem nélkül nekem sem ment.
2/7 anonim válasza:
Vagy balfäsz volt a 2 srác, csak a saját érdekeit nézték...:D
3/7 anonim válasza:
Van, aki szerelem és igazán mély vonzódás nélkül képtelen elélvezni, igen, létezik ilyen.
4/7 anonim válasza:
Fejben dől el. Nem kell feltétlenül szerelmesnek lenned ahhoz, hogy el tudd engedni magad (lásd: szexkapcsolat).
5/7 anonim válasza:
Én életem szerelmével sem tudtam soha elélvezni szex közben. Nem mindenki tud.
6/7 anonim válasza:
Nem. Ha valaki el tudja magát engedni, ismeri a testét, jó a partnere, és élvezi a szexet, az el tud élvezni akkor is, ha nem szerelmes. Én pl. szerintem még nem is nagyon voltam szerelmes, persze voltak kapcsolataim, volt mikor én magam is azt hittem, hogy szerelmes vagyok, bár utólag már nem vagyok ebben biztos. De mindenkivel élveztem eddig a szexet. Figyelmes partnereim voltak, és én is tudtam őket úgy irányítani, hogy nekem jó legyen. Most szexkapcsolatom van, ebben 0 érzelem van, még beszélgetni sem szoktunk, csak szex tényleg, és olyan orgazmusokat élek át, hogy néha én is csak pislogok utána percekig, hogy ilyen van. De persze ezt embere válogatja, ha valakinek fontos a szerelem, az rágörcsöl erre, hogy jelen van-e, s ha nincs, akkor lőttek az egésznek. Nekem sosem volt fontos, a szüzességemet sem "szerelemből" veszítettem el, kapcsolat sem volt, de már az első alkalommal elélveztem - mint már előtte nagyon sokszor petting során.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!