Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti pukiztatok/büfiztetek már a barátotok előtt? Mit csinált? Nevetett?
Figyelt kérdés
Nem a fingversenyre gondolok, hanem hogy kigurult egyszer-kétszer
Trollok ne írjanak
2015. febr. 8. 19:39
1/7 Fényember válasza:
hát puki még nem volt de volt hogy böfögtem előtte persze csak ilyen kis nőiesen :D égett a fejem de ő csak mosolygott meg nevetett szóval nem volt para:)
2/7 anonim válasza:
Persze. Elvicceljük... Ennyi. 6 év után már nagyon nincsenek olyan dolgok amik nem esetek meg velünk. Az is beletartozik a kapcsolatba, hogy idővel lazábbak lesztek és nem próbáljátok meg a tökéletest játszani a másik előtt. Akkor lép a kapcsolat egy szintet. Mert akkor már ezt is megengedhetitek magatoknak.
3/7 anonim válasza:
Puki nem volt még. De olyan volt, hogy egy óriásit böfögtem. Én megszeppentem, ő csak nevetett, így nem volt kínos. Azóta nem érzem cikinek, ha megesik.
18/L
4/7 anonim válasza:
igen szoktam na és a fiuk is szoktak de sokszor visszatartom inkább és elpirulok Smugy mi az a Troll?
5/7 anonim válasza:
2 kapcsolatom volt eddig, egy 4 és egy 1 éves. Nem fordult még elő. Az előbbit vissza tudom tartani, az utóbbira pedig nem vagyok képes. Soha életemben nem büfögtem még - illetve de, csecsemőkoromban állítólag nekem is ment.
6/7 anonim válasza:
párommal böfögőversenyeztünk. legyőztem. büszke rám. :D ő meg fingott már az arcomba. 2 év sok idő :D főleg együtt lakva :D de nem amúgy nem volt fingás az én részemről. megtartom a wckagylónak. :D
troll.
7/7 anonim válasza:
Az első egyszer véletlenül :D én elvörösödtem, ő meg röhögött :D De több olyan nem lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!