Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Szerelmes" lehetek a kislányba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Szerelmes" lehetek a kislányba?

Figyelt kérdés
Fateromnak van egy gyerekkori barátja. A mi családunk és apám családja sűrűn jár össze, mert egy településen élünk. Ilyenkor jön apám barátjának nálam jóval fiatalabb gyerekei. Az öcsém és a húgom szokott velük játszani. Azonban van egy alig egy éves kislány baba is. Ne értsétek félre nincsenek pedofíl hajlamai, de én olyan szép kisbabát még nem láttam. Olyan aranyosan mosolyog és olyan cuki. Már komolyan azt várom mikor lesz 17 éves, mert tuti egy bomba csaj lesz belőle. Normális hogy ilyenekre szoktam gondolni?18f
2015. febr. 8. 18:55
 1/8 opened paradise ***** válasza:
100%
Kerüld el légyszi,jó?
2015. febr. 8. 18:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Röviden, tömören, nem. Érdemes lenne (titokban) szakemberhez fordulnod, hogy segítsen, mielőtt még elveszted a kontrollt.
2015. febr. 8. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Persze... én is sokszor megállapítom a barátaim gyerekeiről, hogy na ez a kiskrapek 15 év múlva nagy bugyimatador lesz :D

Vagy épp a kislányoknál, hogy milyen csinos nő lesz belőle.

4/8 anonim ***** válasza:
100%
Írd be az ezotéria témakörbe is, hogy elmondhassák, hogy megtaláltad a lélektársadat, és máris tudod, hogy ő lesz az. Amúgy nem normális.
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát egyáltalán nem normális :S
2015. febr. 8. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint Jacob és Reneesme :D
2015. febr. 8. 19:00
 7/8 anonim ***** válasza:
A legközelebbi idióta kérdésed mi lesz? Hogy totálisan belezúgtál egy magzatba?
2015. febr. 8. 19:14
 8/8 opened paradise ***** válasza:
Valóban,ha te is farkas vagy és a gyerek meg Patinson kölke,akkor hajrá :D
2015. febr. 8. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!