Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Böveben lent nagyon szeretem
de aranyos :) :) :)
ha meg akarod tartani,akkor járj a kedvébe, találkozzatok ne túl sokor h ne unjátok meg egymást de ne is túl kevésszer, bizonyítsd neki h szereted ha komoly több évig tartó kapcsolatot ne csald meg még ha esetleg pl. egy buliba rádmászik egy csaj, meg háát ilyesmik, ha szeretitek egymást menni fog az, sok sikert! :)
L
Azt mondják az igaz szerelem minden akadályt legyőz. Igaz szerelem meg csak két fél egyetértésével lehetséges.
A nem igaz szerelem pedig nem is szerelem igazán.
(Persze ez teljesen egyéntől függ), de én az olyan fiúkat szeretem akik nem rohannak le, tiszteletben tartják, hogy én is egy külön ember vagyok, saját élettel. (Úgyértem nem lehetek lépten-nyomon vele.) SOHA nem erőszakoskodnak, ha nem akarok kettesben maradni velük ama bizonyos dolog végett...
Melettük biztonságban érzem magam, és nem dicsekednek velem a haverjaik előtt úgy, mintha egy újonnan vásárolt cipő lennék.
Egy szó mint száz, ne csinálj semmi hülyeséget. Csak azt kell tenned, amit a szíved mond és ha igazán szereted minden menni fog!
én nagyon nehezen jöttem össze a barátommal, meg sokat is vitatkozunk sajnos, de mégis egy éve a barátom:$ a titka talán az, hogy olyan imádatot soha nem láttam senkin, mint ahogy ő imád engem =)
ha meg szeretnéd jó sokáig tartani, akkor talán ennyi is elég lesz, hogy nagyon-nagyon szereted még jóó sokáig:)
és ne ess mindenen túl vele rövid idő alatt, mert ha mindig valamivel tovább jutsz vele, annál inkább várja az újabb dolgokat (teszem azt ne fektesd le mindjárt két hét múlva :S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!