Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már olyan, hogy a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy a párotok nem akart bemutatni a családjának?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk együtt, 3 hónapja együtt is élünk, és még nem mutatott be a családjának, egyedül a 13 éves kishúgával találkoztam már (én 23 vagyok, baràtom 24). Őt viszont már mb az egész rokonságom ismeri, volt már az édesanyáméknál is stb, én viszont még sosem voltam náluk.

Nem akarom erőltetni ezt a bemutatás témát, mert ő érzi hogy mikor jön el az ideje, csak nekem akkor is furcsa meg kicsit kellemetlen is, hogy az anyukájáék azt se tudják, kivel költözött össze a fia.

2-3x már megkérdeztem, hogy mikor akar bemutatni a családjának, de mindig tereli a témát.

Viszont nem hiszem, hogy szégyell engem, mert az utcán is felvállal meg facebookra is rakott fel közös képeket.

A kishúga teljesen normális aranyos kislány, meg nem hiszem, hogy nem lennének rendezettek a körülményeik otthon.

Telefonon szokott is beszélni a szüleivel meg haza is megy néha, szóval nincs velük rosszban.

2015. febr. 8. 07:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem téged szégyell, hanem a családját. Tesóm volt barátnője 4 évig nem mutatta be a szüleit, nem mehetett át hozzájuk, pedig annyira nem voltak gázosak, csak a barátnő szégyellte őket, plusz neki is rossz volt a viszonya velük. Nálam pont az ellenkezője van, anyósomék ott szemétkednek ahol tudnak, de mindig programot kell velük csinálni, kierőszakolják. Hát nekem jobb lenne, ha be se lettünk volna mutatva egymásnak.
2015. febr. 8. 08:58
 12/20 anonim ***** válasza:
61%

Én is megerősitem, hogy nem téged szégyel.

Gondolom valami olyan helyzet van a családjában amit ő maga nagyon szégyel. Én nálam is ez van nem szívesen hívok ide bárkit nem részletezem, hogy miért, ha gondolod privátban leírom.

2015. febr. 8. 09:06
 13/20 anonim ***** válasza:
Jól írta a 12es válaszoló! A szüleit szégyelli, nem téged, az anyja elég bogaras, az apja meg valószínüleg alkoholizál, attól fél,hogy beégetik őt előtted.Hidd el,hogy így van, nálam is ez volt. 30F
2015. febr. 8. 09:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Én sem szívesen viszek haza senkit, akár barát, akár barátnő. Mert anyám játsza az eszét ha ott van valaki.
2015. febr. 8. 09:20
 15/20 A kérdező kommentje:
Dehát a volt barátnője előtt nem szégyellte?:/
2015. febr. 8. 09:34
 16/20 anonim ***** válasza:

Lehet szégyellte a régi barátnője előtt is, de mégis bemutatta, és úgy látta, hogy nem volt jó ötlet, kár volt bemutatni. Lehet úgy gondolja, hogy most okosabb lesz, és nem teszi ki ennek a barátnőjét.

Hivatalosan én se lettem bemutatva, mert a párom szülei elváltak, az ország két különböző pontján laknak. A tesójával rendszeresen találkoztunk, 5 percre laktunk egymástól.

Egyik nagymamája járt hozzánk sütit hozni, meg unokázni, illetve egyszer betoppant vasárnap reggel az apja szóval a reggeli mivoltomban félálomban bemutatkoztam neki, de ennyi.

Anyukájával még nem találkoztam, nem voltam "bemutatva" a többit nem nevezném annak. Viszont ő sem volt az anyukájánál mióta velem jár, mert nem akar menni. De az apjával se találkozott azon kívül, hogy ő eljött egyszer.

Mindig mondja, hogy neki én vagyok a családja, és már előttem sem kötődött a szüleihez nagyon.

2015. febr. 8. 09:46
 17/20 anonim ***** válasza:

Egy barátnőm megtiltotta a gyerekének, hogy ezentúl bárkit hazavigyen bemutatni. Vo,t néhány vőlegényjelölt, akit a lánya bemutatott otthon, mindig szívesen is látta őket, de a legutolsónál már betelt a pohár neki. Egyszerűen már nem akart több idegen jelöltet megismerni, vendégül látni.

Egy másik ismerősöm a fiával közölte, hogy több csajt már ne vigyen haza bemutatni.

Szerintem azt kérdezd meg a fiútól, miért nem visz le téged bemutatni.

Ha nem vihet, próbálj meg nálatok egy közös ebédet megszervezni. Hívjátok fel a szüleit hozzátok, főzz valami finomat nekik.

2015. febr. 8. 09:59
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a szüleit szégyelli...Azt írtad, hogy a haverjait sem ismered. Talán őket is szégyelli??? Mindenkit szégyell?? Nyugtathatod ezuel magad, de szerintem más lesz ott a háttérben.

Az egyik exem volt ilyen. Nem merte otthon elmondani, hogy barátnője van, mert az húú de ciki dolog 25évesen :))) A haverjai előtt is titkolta. Nem hiába lett ex belőle.

2015. febr. 8. 10:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen. Kiderült, hogy mégsem szakított a "volt" barátnőjével, párhuzamosan járt velem is, és persze a család és barátok az exet ismerték :-(
2015. febr. 8. 10:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Nemtől független.
2015. febr. 8. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!