Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
És ilyenkor meg se kérdezi, hogy te mennél-e vele?
Amúgy szerintem szólj neki nyugodtan legközelebb, mielőtt felveszi a telefont, hogy légyszi ne menjen most sehova, szeretnél most egész este így összebújni az ágyban.
A hosszas telefonálás pedig elég bunkóság, ha egyszer veled van, akkor rád koncentráljon. Nem tudom, hogy együtt laktok-e, persze az azért kicsit más helyzet.
Összeségben nekem nagyon zavaró lenne, hogy ígyy viselkedik, az én páromat alig lehet kirobbantani, amikor az ágyban összebújunk.
És persze: ha nem is érti, miért zavar téged, azt láthatná, hogy bánt, és ha szeret, akkor tesz azért, hogy ne érezd magad rosszul.. Egy kapcsolatban szükség van kompromisszumokra.
(Én pl alapvetően sokat nyomogatom a telefonom, páromat ez borzasztóan zavarja, így ha vele vagyok ki se veszem a táskámból, csak ha hívnak.)
Köszönöm nagyon az eddigi válaszokat!
Nem élünk együtt, csak gyakran átjárkálunk egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!