Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ünneplitek a Valentin napot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ünneplitek a Valentin napot?

Figyelt kérdés

Nyilván olyanhoz szól a kérdésem aki párkapcsolatban él. Tudom, hogy elég megosztó ünnepről van szó biztos jöttök majd oltogatni, hogy nem csak ezen a napon kéne szeretni egymást, meg csak pénzlehúzás meg giccsparádé ect. De szerintem szép dolog...

Azt a logikát nem értem hogy "nemcsak egy nap kéne szeretni egymást, hanem minden nap" - ugyanis az hogy megünnepeljük a szerelmet nem zárja ki, hogy más napokon szeretjük egymást, valamint van névnap meg nőnap is pedig az év minden napján nők vagyunk (kivéve ha férfiak) meg a nevünk sem változik... Na mindegy.

Én magát a készülődést is szeretem benne, hogy kitalálom milyen fehérneműt veszek fel, emellett szeretem hogy a barátom valami kedves személyes ajándékkal lep meg, hogy elmegyünk vacsorázni vagy akár napközben valami extra programra.

Mondhatnátok, hogy ezeket Valentin nap nélkül is megcsinálhatnánk, de azért egy egyetemista elég korlátozott anyagi forrásokból gazdálkodik, szóval jó dolog ha van apropója egy szervezett programnak. (megjegyzem ezen kívül is sok időt töltünk együtt meg vannak programjaink, de azért ezek a dolgok nem random hétfős elfoglaltságok).

Azt is furcsállom, hogy aki nem ünnepli meg utálja, az folyton leszólja azokat akik ünneplik, hogy mekkora hülyeség, fordítva nem szoktam ilyen kritikát hallani, hogy debalf*asz vagy hogy te nem ünnepled. Szóval vélemények hideg meleg jöhet!

20/L

2015. febr. 7. 22:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem különösebben. Szoktunk boldog Valentin napot kívánni egymásnak, esetleg vacsorához felbontunk egy üveg bort, de nálunk nem egy nagy kaliberű ünnep.

Senkit nem szólok le sem azért, ha ünnepli, sem azért, ha nem.

Nem is értem, mi a franc köze van másoknak ahhoz, ki mikor mit ünnepel, vagy mit nem, minek kell mások magánéletébe beleszólni?

2015. febr. 7. 22:26
 12/13 A kérdező kommentje:
Én sem értem de sokan teszik ennek ellenére. :)
2015. febr. 7. 22:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Meg fogjuk ünnepelni , de nem lesz túl nagyszabású a dolog , csináltam neki egy kis ajándékot , meg majd sütök kakaós sütit ,vannak különböző méretű szív alakú kiszúróim ,szóval ilyen szívben szív megoldással kiszúrom és ezek közé piros kemény lapra kis üzeneteket rakok.:) De 28-án van a fél évünk ezért inkább azt ünnepeljük meg.
2015. febr. 8. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!