Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek az ilyen testalkatú lányokról?

Figyelt kérdés
[link]
2015. febr. 7. 16:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én valamiért sunáznám! :D
2015. febr. 7. 16:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem a zsánerem.
2015. febr. 7. 17:04
 13/17 anonim ***** válasza:

Az hogy nekem sok.

Dugni megdugnám ha az arca szép lenne, alkalmi kapcsolat vagy egyéjszakás keretében, de párkapcsolatra ennél a képen lévőnél vékonyabb lányok érdekelnek.

2015. febr. 7. 17:25
 14/17 anonim ***** válasza:
#8 Ezt annyira nem értem, pedig sokan írják. Valaki magyarázza már meg ezt a gondolatmenetet, mert az én logikám szerint inkább fordítva kellene lennie. Mi az, hogy szexpartnernek igen, komoly kapcsolatra nem? A külső/testalkat inkább a szexnél számít valamit. Miért befolyásolja egy komoly kapcsolat esélyét a nő testalkata, ha a szexet például nem? Ha valamit befolyásol a kövérség/molettség, az ponthogy inkább a szexuális élet, egy komoly kapcsolatban meg elvileg bejön a személyisége a partnernek, ezért nem számít a külseje. Nem?
2015. febr. 7. 18:16
 15/17 anonim ***** válasza:

14:

Nem, a külső számít tartós kapcsolatnál is. Ha nem vonzódom eléggé a másikhoz fizikailag, nem kívánom a testét elégszer, akkor semmit nem ér egy párkapcsolat.

A szex, a szexuális vonzalom természetes része egy párkapcsolatnak, aminek meg kell lennie két egészséges, átlagos ember között.

Itt ez a skála a lányok kinézetéről:

[link]

Na, erről a listáról alkalmi kapcsolatra összejönnék simán minimum 6-os, de bizonyos esetekben akár 5-ös kinézetű lánnyal is. Csak szexre.

Tartós kapcsolatra viszont 7-es vagy annál magasabb kinézetű lányok iránt érdeklődöm.

Komoly kapcsoltnál pont hogy számít a külső, mert neked mi tetszik meg elsőre a másikban? Amint meglátod őt, egyből tudod hogy milyen ember belülről és az tetszik meg? Nem. Hanem a külseje. Azért tetszik meg, mert olyan külseje van, amivel együtt tudnál élni hosszabb távon is. És ezután ha a belseje is rendben van, akkor alkalmas tartós kapcsolatra.

De ha a külseje nem üti meg az elvárásaidat tartós kapcsolatra, viszont azért még ahhoz néz ki elég jól, hogy a farkad felálljon rá, akkor még simán megdughatod azt a lányt.

Te egy lány vagy, vagy egy lányos gondolkodású fiú? Bármelyik is vagy, látszik hogy nem alkalmikat is preferáló fiú.

2015. febr. 7. 18:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg meg azért vélhat fontossá met ha komoly kapcsolatot kezd valaki egy lánnyal az már státusszimbólummá vállik a lány is egy árúcikk a kosaradban amit megveszel és mutogatod a haveroknak, és hiába izgat fel szexuálisan ha nyilvánosan szégyenkezel. Elég undorító.
2015. febr. 8. 02:05
 17/17 anonim válasza:
az ilyen testalkatu nők jönnek ben ekem.tetszenek.szép az alkatuk
2015. febr. 9. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!