Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan? :O áhh ez nagyon gáz. Segítség. Mit tegyek?
Év eleje óta bele vagyok zúgva, az osztálytársamba. ( 14év. ) Van valami köztük már mint úgy értem hogy minden nap átölel..beszélgetünk..ölelget.puszil stb... mondtam havrjának h nem lenne rossz ha össze jönnénk és mondta haverom h ő majd segít h össze jöjjünk. Ma beszélt is vele... ( hogy miért nem jön velem össze?! ). A srác azt mondta : hogy nagyon bejövök neki, de suliból nem szeretne össze jönni senkivel,és majd inkább ha elballagtunk akkor jön össze velem... mit tegyek?? nagyon belezúgtam a srácba. Szeretnék vele össze jönni..mit mondjak/ mit tegyek, hogy megváltozzon a véleménye, és össze jöjjünk?
( 14/ L )
Elsőnek sokban igaza van ,de az a helyzet ,hogy ha kitudódik valahogy akkor elég kellemetlen lesz.
Meg különben is ha összevesztek akkor minden áldott nap egymás arcát kell nézzétek.
Persze te döntesz.Lehet ,hogy a többiek még segítenének is ha nem titkoljátok.
velem is ugyanez a dolog megtortent.
minden stimmel a kettonk tortenetebe,csak az a srac,osszejott a legjobb baratnommel.;) es nem velem...
kicsinyesek a fiuk,foleg ebbe a korba.
ugyhogy,szerintem is vedd at te az iranyitast.
hivd ki,es ha latod,h nem lep,nyald le te. es megmondod,h suliba nem jartok de azonkivul igen,mondjuk egyik ismerosom is igy volt,de nem lett jo vege a kapcsolatuknak.:|
es ha ellenkezik,mond meg,h nagyon gyerekes.es ha majd ugy erzi,h tud normalisan gondolkodni,szoljon,es haggyd ott.:) fog o futni utannad.
Igaza van a srácnak
A saját osztályodból összejönni valakivel nagyon hazárdos dolog. Amikor szakitani fogtok úgy meg fogjátok egymást szivatni, hogy még át is fogsz akarni menni más suliba
Te tudod, de használd egy kicsit az eszed is, mert a pali legalább használja ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!