Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivan? :O áhh ez nagyon gáz....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan? :O áhh ez nagyon gáz. Segítség. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Év eleje óta bele vagyok zúgva, az osztálytársamba. ( 14év. ) Van valami köztük már mint úgy értem hogy minden nap átölel..beszélgetünk..ölelget.puszil stb... mondtam havrjának h nem lenne rossz ha össze jönnénk és mondta haverom h ő majd segít h össze jöjjünk. Ma beszélt is vele... ( hogy miért nem jön velem össze?! ). A srác azt mondta : hogy nagyon bejövök neki, de suliból nem szeretne össze jönni senkivel,és majd inkább ha elballagtunk akkor jön össze velem... mit tegyek?? nagyon belezúgtam a srácba. Szeretnék vele össze jönni..mit mondjak/ mit tegyek, hogy megváltozzon a véleménye, és össze jöjjünk?

( 14/ L )

2010. febr. 10. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, erre egyértelmű a válasz! Igen, igen menny, és kapd le a budiban. Kit érdekel, hogy jajj, ő várni akar még? Csókold meg, és ennyi. Úgyis beléd van esve, ha ölelget, meg puszilgat. Aztán majd max. titokban tartjátok a suliban. De attól még mehettek együtt moziba, meg minden. Meg átmehettek egymáshoz tanulni, mint minden rendes pár. Csak az oszztályban titkolóztok. Ennnyi
2010. febr. 10. 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:
valoszinu o nem is szeret teged, mert ha nem igy lenne akkor nem erdekelne ot h egy suliba jartok, mivel 14 eves vagy felesleges varni 4evet h elballagjatok csakis o ra. konnyen meglehet h addigra mar nem fogod erdekelni. sztem keress mast aki meg erdemli h szeresd.
2010. febr. 10. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Elsőnek sokban igaza van ,de az a helyzet ,hogy ha kitudódik valahogy akkor elég kellemetlen lesz.

Meg különben is ha összevesztek akkor minden áldott nap egymás arcát kell nézzétek.

Persze te döntesz.Lehet ,hogy a többiek még segítenének is ha nem titkoljátok.

2010. febr. 10. 15:07
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Az előttem levőnek teljes mértékben igaza van. Támadd le a csávót! XD
2010. febr. 10. 15:08
 5/8 anonim válasza:

velem is ugyanez a dolog megtortent.

minden stimmel a kettonk tortenetebe,csak az a srac,osszejott a legjobb baratnommel.;) es nem velem...

kicsinyesek a fiuk,foleg ebbe a korba.

ugyhogy,szerintem is vedd at te az iranyitast.

hivd ki,es ha latod,h nem lep,nyald le te. es megmondod,h suliba nem jartok de azonkivul igen,mondjuk egyik ismerosom is igy volt,de nem lett jo vege a kapcsolatuknak.:|

es ha ellenkezik,mond meg,h nagyon gyerekes.es ha majd ugy erzi,h tud normalisan gondolkodni,szoljon,es haggyd ott.:) fog o futni utannad.

2010. febr. 10. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Igaza van a srácnak

A saját osztályodból összejönni valakivel nagyon hazárdos dolog. Amikor szakitani fogtok úgy meg fogjátok egymást szivatni, hogy még át is fogsz akarni menni más suliba

Te tudod, de használd egy kicsit az eszed is, mert a pali legalább használja ....

2010. febr. 10. 15:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést?...
2010. febr. 10. 15:55
 8/8 A kérdező kommentje:
sokszoor.;)
2010. febr. 10. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!