Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veled, hogy a szép belső megszépítette a külsőt?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy valaki nem tetszett elsőre, vagy egy ideig csak barátként gondoltál rá, de idővel ez átalakult szerelemmé. Elsősorban nem vélemény, hanem tapasztalat, történet érdekel, ha mindenképp megszeretnéd osztani a véleményed, akkor azt kérlek kulturált formában tedd. Amennyiben igen, lett belőle kapcsolat és meddig tartott?2015. febr. 6. 19:00
11/13 anonim válasza:
Igen.
Csak elvitte előlem egy sztenderd ecsethajú suttyó.
12/13 anonim válasza:
3as suerintem szep csak nem betzes esure
13/13 anonim válasza:
Igen volt ilyen es jelenleg is tart:-)))O volt az iroda luzere, a tipikus kedves srac aki benan nez ki es addig addig dumaltam vele, h egy nap azon kaptam magam, hogy megtetszett, kesobb pont ezert beleszerettem, es most sztem o a vilag legjobb pasija szamomra:-)))))
Persze o csak nekem jokepu, mert rajtam kivul pasikent mindenki ignoralja de sztem roppant cuki:-)))Jooo hat nyilvan nem a kulsejebe szerettem bele, de egyszeruen a jelleme, meg a humora tultesz mindenen es nem erdekel h amugy tisztaban vagyok azzal h nem nez ki jol, eleg hogy en jo pasinak latom:-))))
Szoval egyutt vagyunk, o szerelmes belem en meg imadom:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!