Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem keres, nem érdeklem?
Hát ez a sztori minden szempontból gáz.
1. Ő kinevet, ha bajod van
2. Te SMS-ben/facebookon szakítasz
3. Erre is b*szik válaszolni
Szerintem hagyjátok a francba.
Igen, tudom nem szép dolog üzenetben szakítani, de ha személyesen mondom, mint eddig, kinevet, szerinte megint hisztizem, stb...pedig nem hiszti. Így meg nyugodtan le tudtam írni ami bánt, ő meg kénytelen volt elolvasni, nem tud a szavamba vágni.
Nem bunkóságból írtam neki, hanem mert így tudtam végigmondani amit szerettem volna.
Akkor tényleg nem akar változtatni. Ennyi. Fogadd el. DE!
Ha van benned egy kicsi tartás is, akkor nem engeded vissza ha menne...
Te sem becsülted magad, ő miért tenné? Ha becsülted volna magad, nem leírod, hanem el tudod mondani szemtől szemben
Persze, hogy nem jelentkezik...ettől függetlenül ha Te tennéd, simán mehetne minden tovább a régi kerékvágásban....szerintem felejtsd el ezt az embert
Utolsó, te elolvastad mit írtam?
Volt hogy megpróbáltam megbeszélni vele, szemtől-szemben, nem lehetett, nem vett komolyan, normális választ sem adott, csak nevetett, nem is hagyta hogy végigmondjam.
"többször jeleztem neki"
az nem a leülök megbeszélni vele...én nem akartalak megbántani...de ez az üzenetben leírom mert akkor tuti elolvassa elég vicces hozzáállás...egyébként elég egyértelmű a nem visszajelzés...
Lehet rosszul fogalmaztam. Jeleztem, ezt úgy értem, hogy mondtam neki többször is, több kevesebb sikerrel, volt hogy végig sem tudtam mondni mert közbeszólt, vagy bólógat, mintha egy h@lye gyereket hallgatna, hogy na mondjad csak... Tehát nem "csak" úgy jeleztem, hogy közben vártam kitalálja mit is szeretnék. Ő pontosan tisztában van az érzéseimmel, a vágyaimmal, az elkéépzeléseimmel. Csak nem akar tudomást venni róla.
Azt hiszem, igazatok van, jobb ha vége, még ha most rossz is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!