Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire befolyásol titeket a döntésben, hogy
összejöjjetek egy lánnyal/fiúval a tudat, hogy nincsenek
céljai, terve a jövőre?
Figyelt kérdés
Mondjuk nem 15-16 éveseket kérdeznék.
18-tól felfelé.
Oké, hogy nehéz dolog ilyen korban is eldönteni,mivel foglalkozzon az ember,de tervei azért lehetnek.
Mennyire zavar,ha valakinek semmi terve a jövőre nézve, és ha pluszban ez NEM is érdekli?
Kor és nem is jöhet illetve,hogy mennyi idős kortól zavaró ez szerintetek
Befolyásolna. Nekem vannak céljaim és ugyanezt értékelem egy lánynál is. 18 évesen meg elég gáz,ha még valaki nem tudja mit akar. 21f
2015. febr. 5. 20:43
2/11 opened paradise válasza:
Tekintve,hogy úgy igazán nekem sincsenek még meg...
Nem lenne szempont.
2015. febr. 5. 20:45
3/11 opened paradise válasza:
20/F
2015. febr. 5. 20:45
4/11 anonim válasza:
Nem érdekelne, én se tudom mi lesz még később. 23/n
2015. febr. 5. 20:47
5/11 anonim válasza:
Mai eszemmel vagy össze se jövök ilyen emberrel, vagy amint kiderül ez, szépen otthagynám. 29N
2015. febr. 5. 20:47
6/11 anonim válasza:
Engem nagyon zavarna, ha nem lennének céljai. Úgy 16 éves kortól várnám el az embertől, hogy legyenek tervei, nem később.
20/L
2015. febr. 5. 20:54
7/11 anonim válasza:
Zavarna..nálam pl a mostani párom is ilyen (23/f).
Elég hullámzó természet,rengetegszer feladja a dolgokat,és igazán komoly tervei nincsenek. (Sajna ilyen nevelést kapott.)
Velem ellentétben,aki 1 bizonyos szintű karriert akar külföldön (Németország),aminek a kezdéséhez meg is van minden (nyelvtudás,kezdőtőke stb). Jogsi. 30éves kor körül-ha lehet,persze ez nem törvényszerű - család.
Nagyon szeretem,és elviselem ezt tőle,de remélem megváltozik a "nyomásomra".
Léteznek még csodák:)
Én is 16éves kortól várnám el,hogy legalább 1 minimális terv legyen (akár suli; vagy 1 jogsi stb).
20/L
2015. febr. 5. 21:44
8/11 anonim válasza:
Komolyan léteznek olyan degeneráltak, akik 18 évesen még azt se tudják mit akarnak az élettől? Vagy 20 évestől? Olvastam 1-2 kommentet és tényleg léteznek.. anyuci pici fiacskái vagytok talán? Vagy az ilyen emberek amúgy hogy bírtak felnőni, ha ilyen neveltetést kaptak és a szülei is ilyenek? :O Fúúú.... el se tudom képzelni... Én össze se jönnék ilyen pasival... úgy érezném, hogy csak lebegnénk a semmibe, a bizonytalanságban. Szerintem az életrevalóbbaknak igenis vannak tervei, akinek meg nincsenek... még mindig nem értem, azok hogy élhetnek hátszél nélkül... vagy még mindig a szülőkkel élnek, csak mi lesz, ha egyszer meghalnak? Szerintem eleve a neveltetéssel van a gond, mert nem voltak képesek a szülők az életre nevelni a gyereküket. Annyi idősen már suli mellett is tud dolgozni, plusz a mai világban is lehet munkát találni nagy nehezen és szépen feljebb lépegetni. Meg az csak kifogás, hogy minek tervezni a mai világban, bármi megtörténhet, úgy se az lesz, amit elterveznek... ezek kifogások! :)
2015. febr. 6. 01:02
9/11 opened paradise válasza:
Ez nem egyenlő azzal,hogy valaki nem csinál semmit sem. Egyszerűen csak a "nagy terv" még nem biztos.
2015. febr. 6. 08:01
10/11 anonim válasza:
Igen, csinál valamit, de nem gondol bele, hogy mi lesz később, csak a jelennek él és valamilyen szinten ez a felelősségtudat hiánya... Nekik nincs ilyenjük! :) Nincs "B terv", nincs olyan, hogy "mi lesz, ha...". Ha nincs cél, nincs ami motiválja az embert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!