Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy 30 éves férfinak,6 év kapcsolat
után ez a véleménye?
Szerintem tök egyszerű a magyarázat a kijelentésére. Egyszerűen csak nem gyerek- és családpárti. Viszont ha pár év múlva meggondolná magát, csak megsúgok valamit. Az idősebb apák gyermekei gyakrabban válnak szenvedélybeteggé, vagy küzdenek valamilyen tanulási problémával. 3-szor nagyobb az autizmus kialakulásának kockázata, míg figyelemhiányos hiperaktivitási zavar 13-szor, bipoláris zavar pedig 25-ször nagyobb valószínűséggel alakul ki. Persze ez nem törvényszerű, de bizonyos kor után ez már mind-mind benne van a pakliban. Csak egyszerűbb a női nemet okolni, mikor problémák vannak a későn vállalt gyerekkel.
2015. ápr. 13. 14:23
Nos...semmi válasz kedves kérdező?
2015. ápr. 20. 10:01
A kérdező párjának üzenném, hogy én is gyest kapok és apának kb HAVI 10 ezer forintjába kerül az, hogy gyereket vállaltunk. Ennél semmivel se többe!! Aki ennyi pénzt sajnál(na) a saját gyerekére és még így is gondolkozik, az tartson kaktuszt. Annak még víz se kell.
2015. ápr. 21. 14:59
De van válasz kedves válaszoló!!! A Túl korán vállalt gyermekek viszont 11-12 évesen nemi életet élnek, és saját fajtájukat szeretik!! Szenvedélybetegség?? Láttál mát 14 éves csajokat üvegből pálinkázni?? És dohányozni??? Jó mert én meg az ellenkezőjét nem láttam még!! 35 éves bombacsaj anyuka elfelezett egy üveg pezsgőt a lányával szilveszterkor! Szóval szép látvány az anya-lánya parti! Szó se róla! Majd le vertem a hangszert az álló fa.szommal De követendő példa??
Másik válaszolónak pedig üzenem, hogy akkor kezdje el félrerakosgatni apa 10ezreseit, mert a gyerek hamarosan egyetemre megy!!! Ja nem megy! Majd Laci bácsi a szomszéd ingyen megmutatja hogyan kell malterolni!
Miért vettétek a fejetekbe hogy engem meg kell győzni a gyerekről??? Nyilván van szemem, eszem, pénzem, lehetőségem, és nyilván ebből ti semmit sem láttok!!!!!! Miért baj, ha azt mondom bocsi most picit másra koncentrálunk? Zárjuk le ezt a témát!!!!! Borzasztó unalmas!
2015. ápr. 22. 00:07
23-as vagyok. Azt akarod mondani, csak az vállaljon gyereket, akinek 18-20 év (!!!) múlva lenne pénze egyetemre is? Ugye most csak viccelsz... Az hogy te ilyen kibúvókat keresel, miért nem akarsz gyereket 30 éves létedre, az a te bajod. Illetve a párodé. Szerintem csak próbálsz érvelni ellene. Túl korán vállalt gyermek? 30 évesen nem korai, hidd csak el... Tudod, ismerek olyan 8 éves kisfiút, aki otthon fest, barkácsol, malterol apukával és mindezt örömmel teszi, alig várja, hogy csináljanak valamit együtt. Nevelés kérdése. Senki nem akar meggyőzni, hidd el. Én csak annyit mondtam, apukának nagyjából havi 10 ezer Ft a gyerek, a többit úgyis anyuka állja. Erre jössz itt nekem az egyetem árával. "Miért baj, ha azt mondom bocsi most picit másra koncentrálunk?" Nekem nem baj, ezt már inkább a pároddal kéne megbeszélned. De attól függ, mi az a más. Ha épp a 2035-ös egyetemi díjakat számolgatod és rakod rá félre a pénzt, biztosan megérti. :D "Nyilván van szemem, eszem, pénzem, lehetőségem" Akkor már csak egy kérdésem lenne. Pontosan mire is vársz, mi is tart vissza ennyi idősen? A havi 10 ezer, az egyetem ára 20 év múlva, vagy egyszerűen csak nem akarsz és kész? Ne nekem válaszolj, hanem magadnak. De akkor ne rizsázz itt az egyetemi költségekről.
2015. ápr. 23. 15:24
Látom már nem mostani a kérdés, de hátha olvassa még valaki. Mi fél év járás után tisztáztuk le ezt a témát párommal. Egyértelmű volt hogy mindketten akarunk majd gyereket, de csak egyet. Én 23 voltam, ő 28 amikor úgy döntöttünk, nincs igazából mire várnunk, jöhet amikor jönni akar. Így hogy csak egy gyerekben gondolkoztunk, nem lett volna értelme még éveket várni. És nem gondolom úgy, hogy fiatalon vállaltunk gyereket, így is terveztük. Nem sétabottal akarunk majd menni a ballagására. :-) De egyre több az ilyen és ehhez hasonló kérdés. Mit vár az ember egy olyan kapcsolattól, ahol ilyen alapvető dolgok nincsenek előre letisztázva?
2015. máj. 20. 21:18
Kedves Kérdező, csak nehogy úgy járj, mint ismerősöm, akit a kedves párja hitegetett évekig hogy még nem akar gyereket, majd utána eljutott a már nem akar gyereket-ig... Nem beszélve arról, hogy lehet, mire oda jut az ember, hogy jöhet a gyerek, 30 felett, kiderülnek a komplikációk, aztán további ki tudja hány év, mire össze is jön a baba. Már ha összejön. Én 30 voltam, amikor azt mondtuk, jöhet. Most 35 vagyok, 5 éve próbálkozunk a férjemmel mindhiába. Erről ennyit. Van akinek elsőre összejön, van akinek 10 év múlva.
2015. máj. 29. 10:26
Csak nehogy úgy járj kedves kérdező, mint én. Éveket töltöttem azzal, hogy spóroljak, fészket építsek, autót vegyek stb stb... És most meg nem jön a baba :( Lehet, hogy azért mert közben kiöregedtem/kiöregedtünk. Ez a sok minden, amit felhalmoztam, tök jó, de nem vagyok tőle boldogabb. És még azt se mondanám, hogy nyugodtabb. Szóval nagyon felkészültem, de most már inkább türelmetlen és görcsös vagyok. Annyi a különbség, hogy nálunk az én párom akarta már korábban is, én vártam volna vele. Legyen meg ez, legyen meg az, erre várjunk, arra várjunk. Most meg... hiába lett meg végül minden, nem leszek tőle boldogabb.
2015. nov. 14. 09:45
Kapcsolódó kérdések: